Leuke sfeer

Mooi aanbod zowel in kleding als decoratie. Mooie merken . Met heel vriendelijk en zeer behupzame medewerkers. Mooie winkel in Sluis.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? N.v.t.

prachtige winkel heel rustig

het was heel rustig in de winkel. wat een mooie zaak is het toch ook. enige minpuntje was, dat alle kassas niet bezet waren en je echt op zoek moest gaan naar personeel

mooie mode

ik vind het wel jammer dat er veel van hetzelfde is qua stijl bv heel veel korte jasjes, voor de doelgroep waar ik in hoor is dat geen optie , gezien de bouw van 60 a 70 plus toch iets anders is, ik zou meer variatie willen zien in stijlen

Prima personeel

Mooie winkel en heerlijk geholpen door zeer fijne mensen.

Was wel goed

Aleen retour zenden had ik moeite mee

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

Bestelling keurig in orde gebracht

Bestelde blouse werd snel geleverd. Alles in orde. Heel goed verzorgd door medewerker Bomont

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Etten-Leur

Gewoon goede winkel waar je als klant op de juiste manier wordt behandeld

Via webshop bestelde broek had een dubbele vouw. Via de klantenservice kunnen afspreken deze broek in de vestiging Breda om te ruilen. Deze week geweest, en keurig geholpen, en ook meedenken, helpen en oplossen voor het samenvoegen van twee klantaccounts, wat tot nu toe niet lukte via andere klantenservice en andere winkel van Bomont.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Breda

Relaxed

Groot aanbod! Lekker snuffelen En hulp altijd aanwezig

Mooie kleding

Goede pasvorm van de kleding. In de winkel is het er overzichtelijk en er is een grote keuze van kleding en leuke accessoires. Ik kom daar graag maar ook online is het aantrekkelijk. Snelle levering en retour is ook geen probleem hoewel ik nooit iets hoef terug te sturen.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

kassamedewerkster vertikte het om de broek in de tas te stoppen

ik kwam een aankoop van de dag ervoor voor een andere maat ruilen. Bij de aankoop de dag ervoor keurig netjes geholpen door een verkoopster met ervaring. Deze jonge kassamedewerkster liet de nieuwe aankoop zo op de kassatafel liggen. Ze vertikte het om de broek (nieuwe collectie, maar dat moet niet uitmaken) in de Bomont tas te doen. Ik heb zoiets nog nooit meegemaakt. Ik bleef staan, zij deed het niet. Jullie kunnen het op de camera's terug zien.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Middelburg

Leuke en mooie winkel , overzichtelijk.

Vriendelijk personeel, duidelijke en overzichtelijke indeling . Zowel kleding als woonaccessoires.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Roosendaal

Klantvriendelijk

Nette winkel, leuk assortiment, vriendelijk personeel. Genoeg privacy bij paskamers

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Goes

Fijne winkel met veel kleding merken

Ik word altijd prima geholpen bij de Bomont winkels waar ik altijd kom De webshop werkt ook prima !

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

Leuke zaak, attente verkoopsters. Goede service.

Leuke mode

Leuke mode. Wel prijzig maar dan heb je toch ook wel wat moois

Ruime overzichtelijke winkel

Vriendelijk personeel, behulpzaam maar niet opdringerig . Fijn dat de wachtende klant( mijn man in dit geval) een koffie aangeboden krijgt, kan neer zitten. Is fijn omdat hij dan ook tevreden is en ik ,rustig ,kan passen.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Kamperland

Goed geholpen door de dame van de afdeling.

De dame in de winkel heeft ons goed begeleid en geholpen aan de gezochte kleding

Super goed

Fantastisch geholpen, zoals altijd, vriendelijk personeel en niets te veel voor hun, gaan heel de winkel rond om iets voor je te vinden.

Fijne winkel

Veel merken, ruime keuze, en vriendelijk hartelijk personeel.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Goes

Prima, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Prima, vriendelijk en behulpzaam personeel.

Erg vriendelijk personeel

Heerlijk grote overzichtelijke winkel en fijne hulp indien nodig. Tegen meedenkend personeel.

Hele fijne ruime winkel

Snelle verwerking bij de kassa en vriendelijk personeel

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Den Bosch

Op mijn gemak rond kunnen kijken en natuurlijk wat gevonden!!

Keurig en correct geholpen

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Utrecht

ruime keuze voor het nieuw seizoen

volop keuze ,geïnspireerd door de email

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Breda

Anodeweg 62