Vlotte verwerking van de bestelling.

Vlotte verwerking van de bestelling.

Binnen 1 dag geleverd

Binnen 1 dag geleverd. Prima.

Fijne winkel

Fijne winkel, goeie website en top service! Niks is teveel en denken in oplossingen. Alles straalt sfeer uit. ??

Is allemaal netjes afgeleverd..

Is allemaal netjes afgeleverd... Dank daarvoor. Grt Amandia

Snelle levering en duidelijke�

Snelle levering en duidelijke communicatie

Super mooie polo met een hele snelle�

Super mooie polo met een hele snelle levering van Bomont

Duurt te lang

Wacht al ff op me jas maar er is iets niet goed gegaan met verzenden. Moet niet langer gaan duren,anders bestel ik hem wel ergens anders En wil ik me geld terug

zeer snelle levering

zeer snelle levering. Leuke polo, precies zoals afgebeeld, maat klopt ook perfect

Top bedrijf

Top bedrijf , snelle levering geen leverigskosten en das onderscheidend, helemaal top

snelle service

snelle service

Ik kon niet zien wanneer het pakket�

Ik kon niet zien wanneer het pakket precies aan zou komen. De jurk is van fijne kwaliteit.

In een woord eigenlijk samen te vatten

In een woord eigenlijk samen te vatten. Werkelijk waar alles is goed bij jullie.

Snelle service, koop en aflevering. Mooi website

Fijne winkel ,goede service en�

Fijne winkel ,goede service en onmiddellijk verwerking van retour, leuke collectie .

Woonaccessoires

Goed product perfect verpakt breekbaar spul

Groot assortiment met leuke merken

Groot assortiment met leuke merken. Bestelling is er de volgende dag

Gratis bezorging thuis vond ik erg �

Gratis bezorging thuis vond ik erg fijn aangezien ik maar tijdelijk in Hellevoetsluis was. Snel bezorgd prima service. Na passen bleek de maat toch niet goed helaas. Dus terugsturen dan maar. Toen bleek dat alleen in de winkel terugbrengen gratis is. Dus dit kost mij nu 2.95 voor dhl. Dat vind ik jammer.

Goed! Snelle levering! Overzichtelijke site! Mooie foto�s! Ik had 4 verschillende pakketjes, waarom niet in 1 pakket ?

Artikel was van bijzonder goede�

Artikel was van bijzonder goede kwaliteit en zeer goed verpakt. Kortom uitstekend verzorgd.

Jammer dat ik mijn pakketje nog steeds�

Jammer dat ik mijn pakketje nog steeds niet heb ontvangen.

Ruime keuze op een overzichtelijke site�

Ruime keuze op een overzichtelijke site , snel geleverd , en nog eens betaalbaar .

Zeer tevreden!

Zeer tevreden ! Mooie kleding en netjes bezorgd. Mvgr. Gerry Smits.

Snelle levering en topkwaliteit

Snelle levering en topkwaliteit, aanrader.

Keurig snelle juiste levering

Keurig snelle juiste levering