Goede service, alles netjes verpakt en op tijd ontvangen

Snelle levering, prima prijs

Snel en effici�nt

Snel en effici�nt

Een goede en snelle levering.

Een goede en snelle levering.

Snelle levering en prima berichtgeving�

Snelle levering en prima berichtgeving omtrent afleveren.

goede service en snelle aflevering

goede service en snelle aflevering

Prima levering

Snelle levering (binnen 1 werkdag) en juiste pasvorm.

Heel tevreden.

Vooralsnog een goede beoordeling, want tot dusverre ben ik erg tevreden over de door mij bestelde producten. Ik word goed op de hoogte gehouden van de reis van de bestelling en zonder mankeren komt het artikel bij mij in huis. Ook de productinformatie laat niets te wensen over (maatvoering, informatie kleur en welke stof).

Mooie bikini besteld van Protest

Mooie bikini besteld van Protest. Verzending, tot levering prima in orde. Prima, duidelijke site.

De bestelling was snel binnen

De bestelling was snel binnen, heel erg blij mee.

Ik moest havaianas in maat 33 hebben�

Ik moest havaianas in maat 33 hebben omdat havaianas ook de Braziliaanse maat hanteert heb ik voor de zekerheid de klantenservice gebeld. Maat 33 was volgens hun de Europese maat. Eenmaal (snel) bezorgd bleek dit niet het geval! Toch de Braziliaanse maat. Vanwege vakantie ook niet meer terug kunnen sturen dus zijn ze nu voor de oudste... Maar dus niet zo netjes! Heb dit uiteraard wel laten weten ze zouden dit doorgeven aan de klantenservice ??

Nette kleding.Snelle bezorging.

Nette kleding.Snelle bezorging. Dank u wel

Snelle levering perfect verzorgd

Snelle levering perfect verzorgd. Nu nog afwachten of omruilen net zo perfect verloopt..

Uitstekend!

Zeer tevreden met deze en mijn andere aankopen. Snelle levering. Natuurlijk moet je de kleding ook thuis passen, net zoals in de winkel, en staat het ��n je beter dan het ander, en kan het zijn dat er een artikel retour gaat. Dan volgt er een snelle en ook correcte terugbetaling.

Snelle levering! Mooier dan op de afbeelding!

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering

Prima webshop

Prima webshop, goede prijs/kwaliteitverhouding en snelle levering. Helemaal top!!!

Moest echt op zoek naar DHL punt

Moest echt op zoek naar DHL punt

Alles keurig geregeld en op tijd.

Alles keurig geregeld en op tijd.

Mooie producten goede kwaliteit en�

Mooie producten goede kwaliteit en prima service top !!!!

Het artikel bevalt

Het artikel bevalt. Maar de levering via dhl was slecht. Na een week wachten bomont gebeld. Werd gezegd dat dit wel vaker gebeurt. Artikel was niet te traceren. Ze zouden een nieuwe sturen. Werd de andere dag bezorgd. Dus het kan wel.

De bestelling kam er wel aan

De bestelling kam er wel aan, maar het was niet te achterhalen wanneer het pakket zal worden gebracht. Het was dan ook niet meteen duidelijk, waar ik het pakket moest ophalen. Dat moest ik zelf uitzoeken...... ??

prima spullen gekregen en ook nog op�

prima spullen gekregen en ook nog op tijd voor de vakantie. Wel jammer dat de bezorger het niet even bij de buren afgeeft, maar meteen na de eerste keer naar de winkel rent.

Snelle levering, goede kwaliteit

Anodeweg 62