Snelle levering, goede kwaliteit

Alles is goed

Goede service en mooie artikelen.

Ein super sch�nes T-Shirt das nach�

Ein super sch�nes T-Shirt das nach wenigen Tagen bereits bei mir war.

Uitgebreid assortiment

Uitgebreid assortiment, bekwame verkoopsters, snelle en gratis levering

Alles prima geregeld had met 2 dagen�

Alles prima geregeld had met 2 dagen mijn bestelling binnen. En dat met de sale drukte.

Prima geholpen

Heel goed geholpen in winkel Middelburg. Mijn maat was niet aanwezig maar besteld via Bomont.nl en netjes bezorgd.

Vond het hartstikke fijn dat het meisje�

Vond het hartstikke fijn dat het meisje uit Goes mijn bestelling deed omdat de maat niet in se winkel was. Top. Ps Heb jas nog niet gedragen ????

Snelle levering en retourreactie!

Snelle levering en retourreactie!

Top! Besteld en volgende dag in huis. Netjes ingepakt.

Het bestelde na 4 dagen ontvangen

Het bestelde na 4 dagen ontvangen. maat en kwaliteit zoals verwacht goed.

Overhemd was helaas te klein

Overhemd was helaas te klein, maar ik kon het zonder moeite teruggeven. Kreeg dezelfde dag bericht ,dat het bedrag teruggestort zou worden, ik had betaald met iDeal . Dus goede service.

Snel en perfecte service

Snelle en perfecte service

Hele fijne webshop.

Hele fijne webshop. Bestellingen worden snel geleverd.

Snelle en vlotte levering .Was�

Snelle en vlotte levering .Was afgeprijsd en dat is altijd leuk. Een woord TOPPIE!

Besteld volgende dag in huis top

Besteld volgende dag in huis top

Goede prijs

Goede prijs, snelle levering

Mooie shop

Mooie shop, snelle en correcte levering.

Top!!!!!

Top!!!!!! ,geen toelichting bij nodig

snel, goed, kwaliteit

zeer snelle levering, prachtige jurk , heel blij mee!

Super snelle afhandeling en levering

Super snelle afhandeling en levering

Bomont te sluis.

supermooie winkel, met heel mooie kledij. Steeds behulpzaam en vriendelijk. Een must voor wie naar sluis gaat.

onbruikbare kortingscode

Voor mijn verjaardag kreeg ik een kortingscode. Bij het bestellen bleek het onmogelijk die code in te voeren. Dus bij een bestelling geen beloofde korting.

Snelle levering. Duidelijke site

Snelle levering, mooie producten.

Snel geleverd, netjes verpakt

Anodeweg 62