Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Ook bij klachten wordt er snel en accuraat gereageerd.

Ik had een artikel in donkerblauw�

Ik had een artikel in donkerblauw besteld, kreeg het in rood geleverd. Kon dit retourneren voor 2,95� wat teruggestort zou worden. �Vergissen is menselijk� was de reactie van de custom service. Heb geprobeerd het artikel alvast te bestellen in donkerblauw om de tijd van retourneren en opnieuw verzenden te overbruggen. Blijkt donkerblauw helemaal niet op voorraad??

Snele levering.

Snele levering.

Z��r klantvriendelijk!

Ik had bij Bomont een leuke jurk gekocht die ik zelf korter heb gemaakt. Helaas was de jurk gekrompen in de wasmachine. Ik kreeg een nieuwe jurk toegestuurd (maatje groter) die ik niet hoefde te betalen, terwijl ik dat w�l had aangeboden. Super Bomont!!

Immer wieder sehr gerne!

Immer wieder sehr gerne!

goede, snelle levering

De volgende dag was mijn jurk al binnen. fijn!

Goed service

Goed service

Ik moest de bestelling helaas ruilen

Ik moest de bestelling helaas ruilen. Dat werd prima afgehandeld!

Zeer tevreden!

Vlotte verzending, heel goede service en retouren nooit een probleem! Kortom heel erg tevreden over Bomont.

Snelle levering, goede service

Snel geleverd!

Snel geleverd!

Groot assortiment.

Groot assortiment. Makkelijk betalen en een snelle levering.

Goeie service

Goeie service , snelle levering, vriendelijk personeel

Een top shop met vriendelijk en�

Een top shop met vriendelijk en accuraat personeel en een geweldige service.

Snelle verzending

Snelle verzending. Goede kwaliteit

helaas heb ik nog helemaal geen�

helaas heb ik nog helemaal geen bestelling ontvangen, geen e-mail gekregen of rekening gekregen van de bestelling en wel al betaald.\ graag uw reactie.

Supersnelle levering !

Zelfs in de sale periode had ik mijn pakket binnen 1,5 dag in huis !!

Via de webshop of in de winkel tijdens�

Via de webshop of in de winkel tijdens onze vakanties in Zeeland, altijd vriendelijk,correct en punctueel in de behandeling. Ik ben zeer tevreden...????

Snelle en correcte levering.

Snelle en correcte levering.

Snelle en perfecte levering

Snelle en perfecte levering

Product voldoet precies aan alle�

Product voldoet precies aan alle verwachtingen en zeer snel geleverd

Keurige snelle levering

Keurige snelle levering

Alles vlot gelopen

Alles vlot gelopen

Ik had twee geur flessen met stokjes�

Ik had twee geur flessen met stokjes gekocht ! Vlugge levering ! En zeer goed verpakt !

Op zich goede service

Op zich goede service, maar je moet wel heel veel moeite doen om een kortingsbon te incasseren!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg