Fijne winkel en behulpzaam personeel

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Goes

Super goed geholpen

Mooie spullen en leuk personeel

Fijne winkel

Fijne winkel met kwaliteits producten.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Ruime winkel met dito kledingkeuze

Bij Bomont voelt het altijd alsof je een vertrouwde plek binnenstapt. De winkel is rustig, overzichtelijk en gevuld met precies die stijlen waar jij graag in rondloopt. Je snuffelt ontspannen tussen de rekken, herkent merken die eerder goed zaten en vindt bijna vanzelf iets dat bij je past.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Utrecht

Leuke spullen en gezellige winkel.

Vriendelijk personeel en mooie gezellige winkel met veel leuke spulletjes en kleding.

Super leuk

Veel keuze en heel leuk

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

Heel veel keuze uit mooie merken!

Mooie fashion en interieur items

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Hellevoetsluis

Heerlijke winkel!

Ik bleef maar kledingstukken aan mijn arm hangen, het werd gezien door het personeel, en ze vroegen of ze de kleding in het pashokje vast konden hangen. Er waren 3 dames om me te helpen bij het pashokje, andere maat pakken, mee beoordelen, rustig op een hele fijne manier. Dit was de eerste keer dat ik wat gekocht heb, maar ik ga hier zeker vaker terug komen. Ps alle kleding werd helemaal uitgehangen in het pashokje, dat vond ik zo leuk!

Ruim aanbod

Gezellige sfeer

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Sluis

Gezellig, leuk aanbod, vriendelijke mensen,… top!

Heel gezellige winkel, fijn concept. Leuke hebbedingen voor gezelligheid in huis, fijne cadeautjes om anderen te verwennen of blij te maken. Grote variatie aan kleding, waar iedereen wel iets kan vinden. Fijne plek☺️

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Sluis

Mooie winkel met vriendelijk personeel

Mooie winkel in roosendaal en Etten-Leur... mooie kleding die ook mooi blijft.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Roosendaal

Veel keuze!

Veel keuze en heel.goed advies!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Etten-Leur

Heel gezellig ❤️❤️

Wij gaan altijd naar Domburg op vakantie maar mijn man heeft de diagnose ALS gekregen. En zijn wij niet meer in Zeeland geweest. Want dan kon ik heel leuk slagen met de leuke merken die Bomont heeft. Maar nu was ik met mijn dochter en kleindochter in Den Bosch en het was weer als vanouds. Heel gezellig personeel en weer te leuke collectie. Ik moest mezelf weerhouden om veel te kopen.

Heel vriendelijk

Kan rustig rond kijken en dames bij kassa zijn zeer vriendelijk.ook wordt alles keurig ingepakt.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Den Bosch

In de winkel was de jas die ik graag wilde kopen beschadigd. Bij de kassa werd gekeken of deze nog op voorraad was. Dat was helaas niet zo. Gelukkig kon de jas wel besteld worden. Een paar dagen later in huis. Fijn dat dit werd aangeboden.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Breda

Moeilijk om te kiezen!

Zeer overzichtelijk gesorteerd

Heel goed!

Prima ervaring!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

Mooie winkel

Kom met veel plezier altijd bij Bomont Renesse. Mooie winkel, ruim opgezet, mooie merken en vriendelijk en behulpzaam personeel

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Lohnt sich einfach immer!

Ich bin schon seit vielen Jahren Kundin von BOMONT. Es lohnt sich immer wieder!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Middelburg

Altijd een topservice en prettig winkelen

Fijne winkel met veel aanbod voor heren en dames

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Ruime keuze qua kleding en fijne verkoopster

Altijd leuk om bij Bomont te winkelen. Mooi en ruim assortiment en fijn personeel.

Heel goed geholpen

Verkoopster heeft goed meegekeken bij vraag naar bijpassende blouse of shirt bij broek en jasje.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Goes

Wij vinden steeds iets leuks.

Zo veel keuze uit zo veel mooie stukken

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Bomont is een fijne winkel. Goede kwaliteit. Personeel altijd vriendelijk en behulpzaam. Als de maat er niet is in de winkel, gaan ze gelijk opzoeken in de computer of die nog in andere winkels op voorraad is. Je kan het 1 dag later in de winkel ophalen of ze sturen het kostenloos naar huis, ook naar Duitsland. Binnen 3 dagen waren de schoenen aangekomen. TOP SERVICE!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Domburg

Anodeweg 62