Goed kontakt met de klantenservice gehad en vlotte verzending.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

Mooie kwaliteit en ruime keuze .

Heel moeilijk om zonder te passen de juiste maat te ontvangen . Per kledingstuk is het verschil in maat enorm , met de opgegeven maat tabel .

Alles goed Levering info etc

Altijd goed

De laatste tijd bestel ik veel bij Bomont. Bij ons in de buurt is geen winkel van hen. Alles wat ik besteld heb is conform de beschrijving. Perfect heb nog niets teruggestuurd. Trouwens, zeer snelle levering.

Zeer vriendelijke klantenservice!

Positief!

Zeer goede klantenservice

Heb twee maal moeten bellen omdat DHL het pakketje niet afgeleverd heeft en beide keer zeer fijn en begripvol tewoord gestaan.

Snel en netjes

Snel en netjes geleverd. Ook eventueel retour gaat netjes en gied geregeld.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Tilburg

Fijne winkel

Fijne winkel meedenkende verkoopsters gezellige winkel shop wr graag .. Ben al veel winkels wisten bezoeken..

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? N.v.t.

Superfijne winkel zowel online als fysieke winkel

Al lang klant, eerst in het Zeeuwse land en nu ook online.

Fijne winkelervaring

Zeer fijne winkel. Ik ga vooral in Roosendaal en daar is de ontvangst altijd ontzettend vriendelijk. Pluim voor de verkoopsters Ook online verloopt alles altijd prima.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Roosendaal

Fijn bedrijf

Heb mijn bestelling snel en correct ontvangen en er zat ook nog een mooi kaartje bij van het Bomont team om mij te bedanken voor de bestelling. Dat is net dat kleine stukje extra wat leuk is.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

Goede service, vrijblijvend dus geen target, dat is een fijne winkel ervaring. Hulp wordt geboden waar nodig. Mooie betaalbare kleding en leuke kado's.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Fijne winkels

Veel keuze

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

Super mooie kleding en vriendelijk personeel

Ik vindt altijd mijn kleding daar goede merken ook

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Sluis

Mooie kwaliteitskleding.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

Snelle levering met persoonlijk geschreven kaartje

Mijn bestelling werd snel geleverd en er zat een persoonlijk geschreven kaartje bij, dat vind ik echt geweldig!

Heel tevreden

Ik werd goed op de hoogte gehouden, omdat het om een breekbaar artikel ging kon het wat vertraagd zijn. Alsnog heel snel bezorgg!

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Webshop

Vlot shoppen uit een grote variatie

Met behulp van de filters navigeer je snel naar de producten waarnaar je op zoek bent. De variatie is groot met kwaliteitslabels. Nu in de sale krijg je nog meer voor hetzelfde geld. Zoals wij in België zeggen: ‘plezant shoppen’

Ik heb een kollibri kandelaar besteld. Het is net zo mooi als op de foto bij Bomont. De kleuren zijn prachtig. Ik ben er heeel blij mee.

Ik heb een kandelaar besteld, maar helaas was die kapot bij het ontvangen. Ik heb een bericht gestuurd en binnen een paar uur al antwoord gekregen. Bomont stuurt en nieuwe en alles via DHL geregeld. De klanten service is makkelijk en heel goed te bereiken. Daarom 5 sterren. Tenminste geen AI klanten service maar een echte iemand.

Heel snelle levering en goede prijs

Heel snelle levering en goede prijs

Snel geleverd. Advies om 2 jassen te bestellen omdat mijn maat altijd tussen 2 maten valt. Jammer dat de 2 jassen niet tegelijk geleverd kunnen worden. Was bereid om naar middelburg of sluis te rijdemn. Jassen waren niet op voorraad.

Belofte van kwaliteit en bezorging�

Belofte van kwaliteit en bezorging waren helemaal conform toezegging.

Snel geleverd.

Snel geleverd.