Hele fijne ruime winkel

Snelle verwerking bij de kassa en vriendelijk personeel

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Den Bosch

Op mijn gemak rond kunnen kijken en natuurlijk wat gevonden!!

Keurig en correct geholpen

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Utrecht

ruime keuze voor het nieuw seizoen

volop keuze ,geïnspireerd door de email

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Breda

Super leuke winkel.: Word goed geholpen.:

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Etten-Leur

Een supertoffe winkel!

Bomont heeft prachtige kleding, die óók écht trendy is! Je kunt eindeloos combineren en ze hebben vele verschillende merken in hun shop! Heerlijk om alle rekken af te struinen naar iets moois. Daarnaast hebben ze ook hele leuke cadeautjes en interieurspulletjes voor in huis; dat is een erg leuke afwisseling!! Een TOP winkel!!

Fijne winkel

Vriendelijk personeel en mooie collectie

Mooie winkel ! Zeer vriendelijk en een lekker bakje koffie

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Utrecht

altijd goed

heel veel variaties aan kleding

Geweldige winkel

Kan er altijd slagen, zoveel keuze. Vriendelijk personeel, behulpzaam en kennis van mode.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Middelburg

Tevreden klant

Mooie winkel , netje geholpen , klantvriendelijk .

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Sluis

Mooie winkel met goede merken

Fijne winkel met grote keuze

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Etten-Leur

Super geholpen!

Heel goede hulp van winkelmedewerkster! ( oudere dame, kort donkrr haar bril) We waren hier vorig jaar en zijn speciaal voor haar terug gekomen.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Zoutelande

Leuke kado artikelen

Leuk kado gevonden en ook nog heel leuk ingepakt. De ontvanger was er super blij mee

Fijne winkel

Hele fijne winkel met een mooi aanbod aan kleding en accessoires. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Een verrijking in de stad!

Super tevreden

Prachtige winkel met mooie kleding,leuke woonaccessoires. Vriendelijk personeel.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Breda

Ik heb genoten!

We hebben de modeshow bezocht. Mooie tas gekocht!

Leuke collectie

Fijne overzichtelijke winkel

Leuke fijne winkel

Fijn

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Mooie winkel en veel keus

Erg leuk om rond te kijken bij Bomont! Soms moeilijk om een keus te maken. Een aardige mevrouw bij het afrekenen.

Fijne winkel

Hele uitgebreide keuze aan merken

Veel merk kleding

Vele merken , jammer is dat er dan niet de xxl aangeboden wordt van een merk terwijl ik deze wel elders kan vinden , verder is het personeel erg vriendelijk

Goed geslaagd

Weer goed geholpen en het personeel is altijd vriendelijk.

Prachtige winkel

Heel veel keuze, een prachtige winkel met vriendelijk personeel,

Onervaren kassiere.

Ik had een kadobon van 50 euro maar vlgs kassiere stond er maar 1,95 op. Na mijn ongeloof keek er een andere kassiere mee. Alles opnieuw gescant en jawel de rekening was nu 11,65 ipv ruim 60 euro.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg