Super tevreden!!

Super tevreden!!! Snel bezorgd

Vriendelijk en deskundig personeel

Vriendelijk en deskundig personeel

Service

In de winkel niet de juiste maat, de volgende dag juiste maat thuis bezorgd.

Vriendelijke service, persoonlijke aandacht en een top product!

Had kadobon besteld voor mn�

Had kadobon besteld voor mn vriendin,,volgende dag al binnen.Super leuk ingepakt met schelpjes...zo mooi!!! Ook de ervaring in de winkel bv domburg,zulk aardig personeel, en dan kom je toch terug !! Echt de moeite waard.. Groet Jacqueline

Een aanrader!

Heel goede raad bij het samenstellen van een outfit vr een trouwerij zonder opdringerig te zijn. Ontbrekende bomber in mijn maat samen met medewerkster winkel besteld en na 2 dagen reeds ontvangen! Een aanrader!

Perfecte service

Perfecte service, alleen spijtig van de retourkosten

Netjes en snel geleverd top

Netjes en snel geleverd top

Altijd mooie kleding

Leuke jas, snelle levering en keurig verpakt

Gilet zoso

Mooi gilet past goed. Goed verpakt. Ook levertijd is goed

Zeer mooie sjaal en heel snel bezorgd

Zeer mooie sjaal en heel snel bezorgd

Jammer dat we pas na 10 dagen bericht�

Jammer dat we pas na 10 dagen bericht kregen dat het artikel niet meer te leveren was.

Klantvriendelijk

Klantvriendelijk

Jas was te groot

Jas was te groot. Teruggebracht in winkel en volgende dag al geld weer teruggestort. Klasse.

spaarpunten

Inloggen is niet gelukt door error in hun systeem waardoor ik als "gast" een trui heb besteld, later gebeld met de klantservice of ze de punten toch op mijn account konden toevoegen maar dit kon niet, heel jammer dat deze service niet wordt verleend terwijl het een manco in hun systeem is waardoor ik niet kon inloggen op mijn account en de bestelling kon plaatsen.

Snelle verzending en top bedrijf.

De aankoop was snel verzonden, blij mee. Alleen volgende keer iets meer verpakkingsmateriaal gebruiken. De doos kwam helemaal kapot aan ( had een hoed gekocht ). De hoed was gelukkig nog intact.

Heeft het probleem direct opgelost

Heeft het probleem direct opgelost

Hele fijne winkel voor zowel dames als�

Hele fijne winkel voor zowel dames als heren. Leuke merken en je wordt fijn en altijd vriendelijk geholpen.

Service

Ik had 2 blouses besteld van het merk Butcher of Blue waarvan ik er al een heb maar de maat valt totaal anders dan voorheen. Gebeld en ik werd keurig ge�nformeerd dat beide groter te verkrijgen waren. Op eigen initiatief naar Udenhout gereden, maat groter gepast maar dat was ook niet goed. Wederom in de winkel heel fijn geholpen en 2 andere blouses meegenomen. Retouren daar gelaten. Dit werd snel gecrediteerd. Dus ik ben een tevreden klant. Ga zo door

Snelle levering.

mij de juiste info gegeven .

mij de juiste info gegeven .

Winkelen bij Bomont!

Mijn ervaring is dat de verkoopsters mij altijd vriendelijk en hulpvaardig behandelen, wat heel fijn is.

Keurig op tijd verzonden en ontvangen.

Keurig op tijd verzonden en ontvangen. Jammer dat he bij retourzending moet betalen

Super snelle levering en de kussens�

Super snelle levering en de kussens hebben een prachtige kwaliteit!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg