uitstekend

snel en goede kwaliteit

Snel geleverd en altijd super service!

Snel geleverd en altijd super service!

Super snel in levering

Super snel in levering! Ook een snel antwoord via de mail op vragen! Zeer klantvriendelijk dus!

Goede en snelle service

Goede en snelle service. Ruime keuze.

Super leuk jurkje van geisha

Super leuk jurkje van geisha! En maatje xs! Netjes verpakt kon door de brievenbus. Binnen 2 dagen in huis. Zo blij mee! ??????

Goed, snel en duidelijk.

Vriendelijke klantenserviice

Vriendelijke klantenserviice, goede spullen en snelle levering. Erg tevreden!

Snelle levering Top

Snelle levering Top

Levertijd was een dag later

Levertijd was een dag later. Ik had aangegeven niet de nieuwsbrief te willen ontvangen en tot mijn verbazing kwam die toch binnen....

Snelle levering. Mooie kwaliteit!

Snelle levering mooi product,zeke blij�

Snelle levering mooi product,zeke blij mee

Fijne shop

Snel, goed, mooie producten

Super tevreden

Heel erg tevreden over de bestelling, levering en uiteraard de kwaliteit van de kleding.

Fijne online winkel

Bestellen ging makkelijk. Was snel binnen.

Trui

Trui: Mooie kleur,en zit lekker

Mooi duidelijke website

Mooi duidelijke website. Snelle levering

alles mooi en op tijd afgeleverd

alles mooi en op tijd afgeleverd

Duurt te lang

Zondag besteld, donderdag in huis duurt naar mijn mening te lang...

Mooie en goede collecties

Mooie en goede collecties. Laatst een linnen jurkje van InShape gekocht. Super mooi en goede pasvorm. Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Prima ervaring met Bomont

Prima ervaring met Bomont. Niets op aan te merken.

Helaas niet leverbaar

Jammer dat 2 jurkjes niet leverbaar waren. Dan wordt het pakketje met 1 item alsnog opgestuurd. Ik had liever gehad dat er gelijk een alternatief aangeboden werd. Helaas niet kunnen slagen. Verder service prima. Je wordt er wel over ingelicht

Een deel van de bestelling is keurig�

Een deel van de bestelling is keurig snel geleverd maar nu een betaalopdracht voor de gehele bestelling ontvangen...beetje vreemd....

Maandagmorgen 8:00 uur 2 jurkjes�

Maandagmorgen 8:00 uur 2 jurkjes besteld, dondetdag 16:30 afgeleverd. Voor mij persoonlijk duurt dit veel te lang. Woensdag is wel de limit!

Snelle levering, mooi kledingstuk

Anodeweg 62