Vlotte bediening alles verliep perfect

Vlotte bediening alles verliep perfect

Gaat goed bestelling klopt altijd na�

Gaat goed bestelling klopt altijd na mij idee het bezorgen mag alleen wel wat sneller

Mooie kleding

Mooie kleding, goede kwaliteit! Enige minpuntje was dat het even duurde voor het pakketje bezorgd was.

maandag besteld en vrijdag nog niets

maandag besteld en vrijdag nog niets. Moet zelf bellen en dan blijken er deze week veel problemen bij DHL te zijn. Nu wordt er een onderzoek gestart en dat kan weer een aantal werkdagen duren. Jammer voor de bestelling korte broeken bij dit warme weer. Alles is bovendien al betaald. Hoezo geen pro-actieve mail met check of alles goed is? Krijg wel deze enqu�te!

In het weekend besteld en keurig op de�

In het weekend besteld en keurig op de dinsdag daarop geleverd .

Snelle levering en afhandeling,netjes�

Snelle levering en afhandeling,netjes verpakt

leuke trui en zeker een leuke prijs

leuke trui en zeker een leuke prijs

Wat later geleverd als verwacht

Wat later geleverd als verwacht. Verder ok hoor. Bedankt

Helaas is mijn bestelling te laat�

Helaas is mijn bestelling te laat bezorgd (outfit tbv bruiloft). Hierdoor stuur ik de bestelling per ommegaande weer terug zodra deze aankomt.

Ben heel tevreden snel geleverd goede�

Ben heel tevreden snel geleverd goede kwaliteit bestel regelmatig .

Snelle levering, netjes verpakt en een leuk magazine erbij. Helaas heb ik mijn artikel moeten retourneren, maar ik zou zeker weer iets bij Bomont bestellen!

Leuke kleding

Leuke kleding Snelle service Top Min punt!!!! Verzend kosten

Betref teveel betaald van kleedje.Ik heb juist mijn Referentie nr B9F05AGOE50001BA meer kan ik u nie bezorgen jammer alles heb ik al weggedaan.Het betref een kleedje Freequent Toppa- korte jurk Forr

tierenteyn claire ik heb bij een kleedje gekocht van Freequent ik betaalde 49�95 ik had juist mijn bestelling gedaan en zag het zelfde kleedje staan bij Zalando voor 39�95 dat is een verschil van 10� voor mijn is dat veel sorry en dat was mijn eerste bestelling jammer voor mijn.Het was een kleedje van Freequent mijn Refentie is B9FO5AGOE50001BA hopelijk begrijp jullie mijn.En krijg ik van jullie een antwoordt.Beste groeten tierenteyn claire

Een mooi groot assortiment kleding enz�

Een mooi groot assortiment kleding enz enz voor ieder wat wils Maar de levering kan wel wat vlugger zaterdagmorgen om 9 uur besteld en het is nu bijna woensdag en nog niks binnen Dus wat mij betreft missen jullie veel klanten op

snelle levering leuke kleren

snelle levering leuke kleren

Prima shop - onnodig veel pakketjes

Prima shop, jammer en niet duurzaam dat de bestelling via vier verschillende pakketjes verzonden werd

Moest lang op mijn bestelling wachten

Moest lang op mijn bestelling wachten Kreeg jammer genoeg de verkeerde riem. Beetje slordig allemaal. Ik weet niet of ik nog iets daar bestel.

Geen klantvriendelijke oplossing

Ik heb contact gehad met de klantenservice i.v.m. een niet werkende kortingscode. De oplossing was dat ik eerst het hele bedrag moet betalen en dat ik na de evenetuele retourperiode de korting teruggestort krijg. Ik was absoluut niet tevreden met deze oplossing.

Top! Goede service en oog voor de klant !

Snelle levering, juiste maatvoering en mogelijkheid om in winkel te retourneren.

Ik ben tevreden goed services

Ik ben tevreden goed services

een heel fijne winkel met leuke merken�

een heel fijne winkel met leuke merken kleding en assesoires altijd als wij in zeeland komen gaan we hier effe shoppen

voldoet aan alle verwachtingen

voldoet aan alle verwachtingen! Snelle bezorging!

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering