Topservice marinka

Topservice marinka

Top!!!!

WErvaringen met de fysieke winkel in Middelburg en de webshop. Perfecte medewerksters (lieve vrouwen (ja, ze zijn d�r nog ??). Vaak kortingsacties waar je wat aan hebt met veelal alle maten nog (dus niet alleen S en XXL).

Gewoon alles goed zoals het moet zijn.

Gewoon alles goed zoals het moet zijn.

Perfecte pasvorm

Perfecte pasvorm

Zeer goede webshop snelle levering!

Zeer goede webshop snelle levering!

Leuke modieuze kwaliteitskleding en�

Leuke modieuze kwaliteitskleding en snel geleverd en je wordt goed op de hoogte gehouden wanneer je bestelling toegestuurd krijgt.

Keurig en snel geleverd.

Keurig en snel geleverd.

Ik had per ongeluk 2 keer dezelfde�

Ik had per ongeluk 2 keer dezelfde bestelling gedaan. Na een telefoontje is de bestelling gelijk gecorrigeerd. Ook het teveel overgemaakte geld weer teruggestort. Klasse!!

Prima ik ben tevreden

Prima ik ben tevreden

Hartstikke blij!!!

Aflevering op tijd, maat perfect en mooie polo's. Top dus.

blousejurk ontvangen

blousejurk ontvangen, na 2 dagen. prima afhandeling.

Verkeerde kleur

Verkeerde kleur, ik heb het geretourneerd.

Super snel en zeer correct .

Super snel en zeer correct .

Op zondag in de winkel in Goes geweest�

Op zondag in de winkel in Goes geweest jasje was er niet in mijn maat. In de winkel besteld dinsdag in huis super bedankt voor de service.

Prima niets over op te merken

Prima niets over op te merken

Prima service, snelle levering.

Kwaliteit in de winkel maar ook online

Vaste klant op onze voorjaarsvakantie in Zoutelande, sportieve kleding en goede service. Nu ook via de website leuke kleding aangeschaft. Snelle levering en goede communicatie. Veel keuze in merken en zeer goede kwaliteit.

Snelle en correcte levering!!

Snelle en correcte levering!! Zeer tevreden over het product.

Mooie kleding en snel geleverd

Mooie kleding en snel geleverd, bevalt prima

Makkelijk te bestellen en super snelle�

Makkelijk te bestellen en super snelle levering

helemaal tevreden

Nette, snelle levering

Snelle levering en mooi product!

Snelle levering en mooi product!

Super leuk bedrijf en snelle levering!

Super leuk bedrijf en snelle levering!

Der Versand von den Niederlanden nach�

Der Versand von den Niederlanden nach Deutschland dauert sehr lange ( �ber eine Woche ).

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg