Goede service levering en prijs

Goede service levering en prijs

Ligt niet aan jullie maar aan bezorging�

Ligt niet aan jullie maar aan bezorging DHL. Wordt geen enkele indicatie bezorgtijd aangegeven. Niet van deze tijd. Daarom ben ik over het geheel niet tevreden. Heel jammer.

Snelle bezorging

Snelle bezorging, goede service. Ik had iets terug gestuurd en kreeg snel geld terug gestort

Ruime keuze

Ruime keuze Voor mijn dochter twee bikini's besteld. Wat op voorraad was werd meteen verstuurd. Tot zover uitstekend! Baal er wel van dat een bikini blijkbaar niet op voorraad was. Maak dit vaker mee met online shoppen. Snap niet dat de voorraad niet klopt.... Dat was een tegenvaller. Maar zou er een volgende keer zeker weer bestellen. Dus toch 4 sterren.

Gave kleding

Gave kleding, mooie winkels, webwinkel en de normale winkel in Renesse hebben veel keus, ik hou ervan!

Helemaal tevreden.Dank u

Helemaal tevreden.Dank u

Bezorging en uiterlijk

De levering heeft 5 dagen geduurd en de producten zien er in het echt minder mooi uit

snelle bezorging leuke tas kado!

snelle bezorging leuke tas kado!

Was er nog nooit geweest ..

Was er nog nooit geweest ... kom zelf uit Barendrecht. Prima mooi en gezellig bedrijf waar je heel veel mooie kleding en woningspullen kunt vinden.

Gebruik gemaakt van de maattabellen en�

Gebruik gemaakt van de maattabellen en broek besteld. Deze blijkt nu minimaal 2 maten te groot...

Service is uitstekend

Service is uitstekend Ik heb niks op aan te merken????

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel. Snelle levering.

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.

Leuke kleding besteld en alles super�

Leuke kleding besteld en alles super snel in huis....toppie!!!

mooie merken

mooie merken, snelle levering,

Alles bestens

Alles bestens, gerne immer wieder

Een tevreden klant uit Nijkerk!

Een tevreden klant uit Nijkerk!

Bomont biedt assortimentsbeleving!

Bomont biedt op haar website een schitterende assortimentsbeleving met prachtige producten. Een lust om hier te shoppen. Voor retourgoederen betaal je via een DHL servicepunt een geringe bijdrage hetgeen het webshoppen een extra �bewuste� koop-boost geeft. Voelt enorm goed!!

prima service.

prima service.

Uitstekende service en snelle bezorging

Uitstekende service en snelle bezorging

Levering niet altijd effici�nt

Op zich tevreden over de snelheid en service. Minpunt is dat bestellingen soms in delen worden geleverd. Dat merk je echter pas als je het pakket openmaakt. Betekent weer op nieuw een rit naar het afhaalpunt. Wordt in de orderbevestiging ook niet aangegeven.

Zeer vlotte levering.

Zeer vlotte levering.

Sehr Kundenfreundlich,schnelle�

Sehr Kundenfreundlich,schnelle Lieferung. Immer wieder gerne,ob im Shop oder online.

hele leuke winkel

hele leuke winkel prima service

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg