Super snelle reactie via mail contact en retour met nieuwe verzending ook ontzettend snel geregeld. Dus ook online een super winkel!

Nette levering

Nette levering, goede kwaliteit artikelen

Fijne website

Fijne website, enorme en mooie collectie, snelle levering, kortom, topsite!

Leuke en ruime keuze

Leuke en ruime keuze, snelle levering en eventuele retour wordt netjes en snel behandeld.

Na de besstelling

Na de besstelling, snel en netjes ontvangen

Altijd kwaliteit

Altijd kwalitatief goede kleding, ruime keuze. Wij kopen voor onszelf en voor de kinderen. Liefst in de winkels zelf, maar ook via internet. Het zou leuk zijn als ze een Bomont Silver, Gold, Platinum member zouden hebben met daaraan gekoppeld speciale acties en/of kortingen.

Duidelijke info

Duidelijke info, snelle service.

Veel keus, veel kleur!

Er is een zeer uitgebreide keuzemogelijkheid. Veel merken. Prettige bediening, niets dan lof. Kleding terug, geld terug, geen probleem. Conny

Altijd top en snel geleverd

Altijd top en snel geleverd

Gewoon goed en snel zoals altijd!

Gewoon goed en snel zoals altijd!

Snelle levering en correct!

Snelle levering en correct!

De retourzending zou ik ook graag�

De retourzending zou ik ook graag gratis zien. Dan kun je gemakkelijker 2 verschillende kindermaten bestellen. Verder is het prima.

Snelle levering, ook bij een foute maat is er geen probleem om om te ruilen. SUPER !

Super snel geleverd

Super snel geleverd

Netjes geleverd

Netjes geleverd

Goede levering en afhandeling

Goede levering en afhandeling, ook bij retourneren

Duidelijke website

Duidelijke website. Prachtige kleding. Snelle bezorging. Heel tevreden.

Sehr schnelle Lieferung

Sehr schnelle Lieferung. Selbst aus den Niederlanden nach Deutschland nur 2 Tage Versand. Alles super bruchsicher verpackt! Sehr zu empfehlen!!!

bestelling was keurig verzorgd een jurk�

bestelling was keurig verzorgd een jurk viel een beetje tegen goed te word gestaan ivb met retour zenden fijne winkels met uitgebreide collectie !

Altijd tevreden

Altijd tevreden, en als ik online iets wil bestellen kijk ik altijd wel bij Bomont .

Prima, aflevering had iets sneller gekund.

Goede service en snelle levering !

Goede service en snelle levering !

dit is een tevreden klant

Volledig naar wens

Koop er graag goede web winkel betrouwbaar

Koop er graag

Anodeweg 62