Nette en snelle afhandeling van�

Nette en snelle afhandeling van bestelling,erg tevreden

Tevreden klant

Mooie kleding, wel wat teruggestuurd. Tijdige levering. Over de correcte terugbetaling van retour gezonden kleding kan ik nu nog niets zeggen. Eerdere ervaring was dat dat ook correct verliep! Ook in de toekomst zal ik zeker bij Bomont kopen, prachtige kleding!

Mooie kledij en goed advies

Uitstekend wat betreft koopervaring. Mooi aanbod aan degelijke, eigentijdse kledij. Prima advies in fysieke shops (Zoutelande e.a.).

Het pakketje was er veel sneller dan�

Het pakketje was er veel sneller dan was afgesproken dat is geweldig. En ben heel blij met mijn aankoop!!

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Top service met nog betere tips

Hele goede service jammer dat ruilen geld kost. Verder top. Tip: bezorging met spoed voor of extra geld of bestellen voor 15 uur bezorging de volgende dag. * m.u.v weekenden

Zeeuwse parel

Mooie moderne gevarieerde collectie Welke value for money is Leuke interieur accessoires Aardig behulpzaam personeel Prima on-line service

Goede kwaliteit snelle levering

snelle levering.

snelle levering.

zeer tevreden, altijd iets leuk nieuws.

zeer tevreden, geen extra kosten i.v.m. verzendingkosten. Snelle levering ook, en zeer goed eigen merk van bomont hemden. En ook goede nuttige aanbiedingen.

Mooie kwaliteit. Snelle levering.

Mooie kwaliteit. Snelle levering. Ben zeer tevreden.

Snel geleverd, netjes verzorgd goede kwaliteit

Prima service! Alles makkelijk besteld en op tijd bezorgd.

Blazer 'In Shape'

De bestelling, de levering: allemaal snel verlopen De blazer: mooie, soepele kwaliteit en de maat is goed

Snelle levering. Overzichtelijke site met goede producten.

Fijne site en snel geleverd????

Fijne site en snel geleverd????

Super geweldige winkel

Super geweldige winkel

Lijk mij een gezellig en prima bedrijf.

Lijk mij een gezellig en prima bedrijf. Vriendelijk en goed.

Alles snel en perfect verzorgd

Alles snel en perfect verzorgd

Uitstekende internetwinkel

Uitstekende internetwinkel. Betrouwbaar.

Prettig winkelen bij Bomont

Geen verzendkosten, snelle levering, goede service!

Leuke kleding snelle bezorging

Leuke kleding snelle bezorging

Duidelijke webwinkel en vlotte snelle�

Duidelijke webwinkel en vlotte snelle levering.

Betrouwbaar

Leuke merken en de bestelling gaat steeds sneller.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg