Prima geholpen

Prima geholpen. Grote sortering

In aug 2018 sneakers kapot terug�

In aug 2018 sneakers kapot terug gebracht na 4x dragen. In febr 2019 kon ik gelukkig opnieuw deze sneakers, want erg leuk, bestellen via de site. Meer dan vervelend dat ik dan, na een half jaar, diezelfde kapotte sneakers toegestuurd krijg. Ongelofelijk!!!

Goede prijs snelle levering

Goede prijs snelle levering

Goede service.

Goede service. Betrouwbaar. Kwalitatief voor scherpe prijzen

Ruime keuze. Snelle afhandeling en voldoende keuzemogelijkheden (bijv. in wijze van betaling, verzenden).

Bomont is een prima zaak met veel keus�

Bomont is een prima zaak met veel keus en alle mooie merken.

Duidelijke site

Duidelijke site, snelle levering.

Snelle service !

Snelle service !

Hele mooie producten

He mooie producten. Sneller levering.

??????

????????????????????????

geen problemen ondervonden

geen problemen ondervonden

goede service en nette verzending!!!!

goede service en nette verzending!!!!

Snelle levering..ben zeer tevreden

Snelle levering..ben zeer tevreden

Snelle verzending

Snelle verzending van de pakketten, netjes verpakt, goede service!

Erg tevreden met snelle levering en�

Erg tevreden met snelle levering en vriendelijke sevice

Mooie kleding

Mooie kleding, snelle levering, goed verpakt!

Naar verwachting

Overzichtelijke website en de bestelling werd binnen een paar dagen geleverd.

Tevreden klant

Voldoet aan de verwachtingen. Mooie Gaastra jas ontvangen

Nog geen bestelling ontvangen!!!

Nog geen bestelling ontvangen!!!

Bestellen was makkelijk en vlot

Bestellen was makkelijk en vlot, jammer dat jullie niet net Postnl werken, is voor particulieren veel toegankelijker

Content van de levering,goede service.

Content van de levering,goede service.

alles bestens

alles bestens ! Dank u well

De aankoop altijd snel in huis.

De aankoop altijd snel in huis. Goede kwaliteit!

Zeer vlugge service

Zeer vlugge service