Was precies wat ik ervan verwachtte

Was precies wat ik ervan verwachtte. Correctie service. Zeer tevreden

Binnen 12 uur was mijn klacht in�

Binnen 12 uur was mijn klacht in behandeling genomen en beantwoord daar kunnen andere nog van leren!

Goed geregeld!

Goede kwaliteit en snel geregeld!

Jas besteld en op tijd geleverd

Jas besteld en op tijd geleverd, maat was prima.

Alles correct en op tijd

Uitstekende sale en super snelle�

Uitstekende sale en super snelle levering!

Goede afhandeling van de bestelling

Goede afhandeling van de bestelling

Warm aanbevolen!

Snelle vlotte levering, warm aanbevolen!

Snelle levering, goede kwaliteit.

sehr guter Verk�ufer mit hoher Kompetenz

Da ich schon �fters bei diesem Verk�ufer bestellt habe kann ich mit ruhigem Gewissen sagen, dass die Firma sehr schnell reagiert auf den Kauf und viel Kompetenz zeigt bei der Behandlung des Kunden. Die bestellten Artikel waren in einer TOP-Qualit�t und die Artikel kamen ohne Besch�digung der Verpackung an. Werde dort auch in Zukunft den einen oder anderen Artikel erwerben.

Vlugge bezorging en snelle retour

Vlugge bezorging en snelle retour, uitstekende service, mooi assortiment

Snelle levering maar geen duidelijkheid over niet leverbare artikel

Mijn bestelling was snel binnen maar ik ben niet tevreden over de feedback: ik stuurde een overhemd terug en gaf op de retourbon aan dit te willen ruilen voor een kleinere maat. Ik heb hier nooit meer iets over gehoord en kreeg na een tijdje mijn geld terug. Een uitverkochtmelding was wel zo netjes geweest!

Great quality and good service :)

Great quality and good service :)

Goede service. Goed bereikbare klantenservice. Snelle levering, klantvriendelijk, goede communicatie.

Snelle correcte service

Snelle correcte service

Ik had de bestelling snel in huis en�

Ik had de bestelling snel in huis en een telefonische vraag is kordaat beantwoord.

Bomont.... daar halen wij onze kleding.

Fijne winkel waar je op een prettige manier wordt geholpen. Bij online bestellen is retour geen probleem.

Prima service Snel geleverd en heel netjes verpakt.

Mooie producten en zeer snelle levering�

Mooie producten en zeer snelle levering . Top !

Happy

Happy!Snelle levering, mooie kwaliteit en leuke prijzen in de sale

Goede service!

Goede service!! Zowel in de winkels als online!!

Topservice!!

Topservice!!

Fijne site en Savonds besteld volgende�

Fijne site en Savonds besteld volgende middag in huis. Bestelling was al in huis en ontving toen een mail van bomont dat ze het artikel zo snel mogelijk gingen versturen. Artikel zoals verwacht.

Mooie kwaliteit

Snelle levering. Artikel is precies zoals op de website. Goeie kwaliteit.

E�n item is op tijd geleverd het 2de�

E�n item is op tijd geleverd het 2de heb ik nog steeds niet. Mvg Tom