Heel tevreden

Heel tevreden over de aankopen. Snel en netjes geleverd. Vlotte terugbetaling van retour zending.

Altijd goed!

Altijd goed!

De foto kwam helemaal niet overeen met�

De foto kwam helemaal niet overeen met het product dat aangeboden werd

Snelle levering.

Snelle levering.

Snelle levering.Prima.

Snelle levering.Prima. Piet

Bijna geen enkele webshop rekent geld�

Bijna geen enkele webshop rekent geld voor retour sturen kledingkwaliteit is prima, mijn beoordeling is alleen gebaseerd op het retour sturen

Goed geregdld! ??

Snelle levering, leuke jas!

Veel keus en mooie winkel in Etten Leur

Altijd gratis verzenden, veel keus en mooie items!

Ik word altijd heel netjes geholpen

Ik word altijd heel netjes geholpen. Artikelen die ik bestel zijn ook heel snel binnen. Gewoon super

uitstekend ik koop hier met plezier

uitstekend ik koop hier met plezier

Een correcte en snelle levering

Een correcte en snelle levering

Goed verpakt en snel bezorgt en de�

Goed verpakt en snel bezorgt en de broek zat perfect jammer dat je wat terug stuurt 6,95 weer moet betalen

Snelle levering geen gedoe een aanrader

Snelle levering geen gedoe een aanrader

��n van de betere

Zeer correct, Snel antwoord, Goede prijzen,

Nette winkel en snelle service

Nette winkel en snelle service. Mooie producten alleen jammer dat het retourzenden zo duur is en enkel via dhl kan.

Goede site voor kleren.

Snelle levering en goedkoop. Paar keer aankopen gedaan. Geen problemen tot nu toe. ????

Bomont

Aardig personeel en mooie merken

alles was in orde

alles was in orde

Jas besteld van Geisha en na de betaling wordt je telkens op de hoogte gehouden als er een statusupdate is over je bestelling. Snelle levering en netjes verpakt!

Retnouren waarom moet je ervoor betAlen�

Retnouren waarom moet je ervoor betAlen en Kan je niet kosteloos doen??

Goede assortiment,snelle levering!

Goede assortiment,snelle levering!

Super blij met mijn aankoop en vlugge�superdry kleedje

Super blij met mijn aankoop en vlugge service mvg

Snelle levering en altijd netjes�

Snelle levering en altijd netjes verpakt. Ook een leuke collectie, nu nog een winkel in het gooi openen graag.

Levering was binnen 24 uur na�

Levering was binnen 24 uur na bestelling, Super tevreden

Snelle levering , leuke spullen en geen gezeur met retour!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg