Bestelling en levering

Bestelling en levering : perfect. Terugsturen van het artikel met Bpost kostte mij 13.5 euro omdat er geen DHL punt op minder dan 40km van mijn woonplaats was. Dus bestellen vanuit Belgi� is afhankelijk van je woonplaats niet altijd interessant.

Goede service.

Immer wieder gerne

Tolle Klamotten, schnelle Lieferung immer gerne

Uitstekende service.

Uitstekende service.

Incomplete bestelling, netjes opgelost door Bomont.

Bestelling via internet bleek niet compleet te zijn. Na een mailtje is alles netjes opgelost. Keurig gedaan Bomont.

Alles super ??

Alles super ?? Schnelle Lieferung, nette Mitarbeiter

Gewoon goed Alles netjes en op tijd�

Gewoon goed Alles netjes en op tijd geleverd .

Super service

Super service. Klant is koning

Goede service, snelle levering

Super medewerkers

Super medewerkers! Ik ben blij met wat ik heb gekocht.

Product zat zonder verpakking in de�

Product zat zonder verpakking in de verzendzak, dit lijkt mij niet de bedoeling. Dit gaf mij het idde dat het een al eerder geretouneerd product is. Verder prima

Snelle service, jammer dat retour geld kost

Zeer Slechte afhandeling retour

Nog nooit zo'n slechte afhandeling van een retour meegemaakt! Eerst zijn ze retourpakket kwijt, dan hebben ze het ontvangen en betalen alsnog niet terug. Reply op mijn tientallen e-mails komt in de spambox terecht. Zit met spanning te wachten wanneer ik mijn geld kan verwachten. Advies: alleen kopen met after pay. Maar beter nog helemaal niet!!!

Prima service, maar er zat een vlke op mijn trui dus sturen we die terug

Mooie jas in de sale

Mooie jas in de sale. Andere dag al in huis

Mooie collectie, snelle levering. Retourzendingen snel en correct afgehandeld.

Stel en prima maat!

Alles super!

niets mis mee

niets mis mee

Goede jas

Goede service. Snelle bezorging en een mooi product!!!!

gezellige winkel

Fijne winkel met hele leuke kleding en toffe woonaccessoires

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg