Prima levering en duidelijke�

Prima levering en duidelijke communicatie over voortgang bestelling.

fantastisch

De afspraak was duidelijk en is zo gebeurd

Snelle service, goede pasvorm

Snelle levering van je bestelling

Overzichtelijke site Fijn om te gebruiken Snelle levering van de producten

Snelle levering. Leuk persoonlijk kaartje erbij!

Duidelijke communicatie

Duidelijke communicatie, vlotte levering

Alles was goed en snelle levering

Alles was goed en snelle levering

Goede keuze.

Binnen twee dagen bestelling ontvangen, keurig verpakt en bezorgd op de tijd die was doorgegeven. Het product voldoet helemaal aan de verwachting.

Vriendelijk personeel met eerlijk�

Vriendelijk personeel met eerlijk advies. Nabestellen werkt snel. Ruime keuze in kledingmerken. De extra's zoals sieraden en spulletjes voor in huis, zijn voor mij niet nodig, maar voor anderen wellicht wel.

Niets op aan te merken

Lekker veel foto�s en een video bij het product. Makkelijk bestellen, geen verzendkosten en snelle levering ????

Goed geholpen met kortingscode, wat online niet lukte

Ik had online wat besteld maar kon de kortingscode niet invoeren, bij het filiaal Renesse hebben ze me goed geholpen en de korting op war anders gezet, top!

mooie rok

competentie van de medewerkers

Snel

Snel, duidelijk, goed.

Super snelle levering

Super snelle levering. Uitstekende kwaliteit.

Uitstekende service

Overzichtelijk assortiment en correcte prijzen. Snelle service, keurig verpakt en uitstekende bezorging ook in Belgi�.

Netjes en snel bezorgd

Netjes en snel bezorgd. En er hoeft niets terug gestuurd te worden.

Prima service. Aardige verkoopsters.

Keurig op tijd ontvangen

Keurig op tijd ontvangen, artikel helemaal in orde.

Pantalon grijs

Het artikel wat ik besteld voldeed volkomen aan mijn verwachtingen. Zeer netjes ingepakt en op de hoogte gehouden om het pakje te volgen

Goede ervaring

Sch�ne Kleidung und modern.

Snelle levering en leuke sierkussens

Snelle levering en leuke sierkussens

Bestelling was snel binnen

Bestelling was snel binnen, eerder dan verwacht. Super

Ich bin sehr zufrieden

Ich bin sehr zufrieden

Mooie sale prijs en snel geleverd!

Mooie sale prijs en snel geleverd!

Prima geholpen

Prima geholpen