Snelle levering en netjes ingepakt

Snelle levering en netjes ingepakt. Makkelijke terugstuur procedure. (gelukkig niet nodig gehad)

mooie producten

mooie producten, goede service en snelle levering

goede collectie voor heren snelle�

goede collectie voor heren snelle levering

Snelle levering, groot aanbod, mooie winkel

snelle levering, vies geurtje

Bestelling rond de feestdagen vlot geregeld. Helaas ruikt de bestelde jurk heel vies!

Heel goed bevallen

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering. Bij problemen snelle reactie van de klantenservice en goed en netjes opgelost.

Top! Vooral vanwege de goede service.

Snelle levering, mooie merken en vriendelijk contact met de klantenservice die afspraken ook nakomt. Top. Enige minpunt zijn de retourkosten die voor eigen rekening zijn.

Tevreden

Bomont heeft alles en levert heel�

Bomont heeft alles en levert heel snel.en netjes. Wel nadeel dat je retourkosten moet betalen...

Goed,snel en aantrekkelijke collectie

Goed,snel en aantrekkelijke collectie

UITSTEKEND!

UITSTEKEND!

Schnell und unkomplizierter Kauf

Schnell und unkomplizierter Kauf, schon das zweite Mal bestellt und die Qualit�t der bestellten Artikel ist super. Keine Probleme mit der Lieferung sowie Passform nach dem ersten Waschen. Den Verk�ufer kann ich mit ruhigem Gewissen weiter empfehlen.

Goed geregeld bij Bomont

Goed geregeld bij Bomont. Erg blij met het product en de snelle levering.

Heel erg tevreden over mijn jas..en�

Heel erg tevreden over mijn jas..en snelle levering!!

Goede kwaliteit jas lekker warm en past�

Goede kwaliteit jas lekker warm en past goed.

Snel en goed...zou alleen nog een�

Snel en goed...zou alleen nog een berichtje krijgen over aflevering maar was al in de brievenbus

Levering zou nog iets sneller kunnen

Levering zou nog iets sneller kunnen. En de verrekening via AfterPay zou sneller kunnen,maar heeft waarschijnlijk te maken met verwerking van retouren en terugkoppeling aan AfterPay.

Snelle service! Top!

Snelle nette levering

Snelle nette levering! Bestel de volgende keer weer bij Bomont.

Prima service!!!

Prima service!!!

Levering was best snel ondanks de�

Levering was best snel ondanks de feestdagen. Kwaliteit is producten zijn prima. Vooral online goed omschreven en duidelijke foto's

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering!