Snelle service, makkelijk op te volgen.

Snelle service heel tevreden!!

Snelle service heel tevreden!!

Zending zoekgeraakt

Zending zoekgeraakt

Voor het eerst wat besteld bij jullie.

Voor het eerst wat besteld bij jullie. Is prima bevallen.

Top!!!

Netjes verpakt mat handige tas extra. Top! Goed optijd geleverd

Snel en goed geleverd

Snel en goed geleverd, de bestelling was wel opgesplitst in 3 lossen pakketjes.

Een deel van de zending was niet�

Een deel van de zending was niet geleverd. Na telefonisch contact wel gelijk verzonden.

Super fijn om bij julkie te bestellen

Super fijn om bij julkie te bestellen! Ook telefonisch contact was snel en heel klantvriendelijk!

Bestelling de volgende dag in�

Bestelling de volgende dag in huis,netjes verstuurd

Snelle levering! Keurig verpakt, leuke shopper erbij!

Scherpe prijzen snelle levering

Overzichtelijk, scherpe prijzen en (ondanks de aankomende feestdagen) snelle levering

Jas besteld en ondanks de drukte snel�zeer tevreden

Jas besteld en ondanks de drukte snel ontvangen????

Goed product

Goed product Goede prijs Zeer snelle levering Top !

Geweldig snelle levering via DHL.

Geweldig snelle levering via DHL.

Vlotte levering

Vlotte levering! Goede communicatie! Ik had zelf mijn adres verkeerd ingevuld waardoor het pakje teruggestuurd werd door DHL. Bij aankomst werd het direct weer verstuurd!

Mooi op de afgesproken tijd�

Mooi op de afgesproken tijd geleverd...product naar wens.

Leuke mode

Leuke mode, goede kwaliteit.Bevalt prima.

Aanrader

Goede hulp bij de winkel. Online shop ook prima. Snel van leveren en makkelijk te retourneren.

Retouren zouden gratis moeten zijn

Retouren zouden gratis moeten zijn, maar verder prima

Snelle levering ondanks de drukke�

Snelle levering ondanks de drukke Kerstperiode

Keurig op tijd geleverd en prima�

Keurig op tijd geleverd en prima verpakt.

Uitstekend. Helemaal geen tegenvallers. de bestelling was de volgende dag al binnen en helemaal tevreden over de snelheid en het product zelf.

Product op de site klopt niet met de�

Product op de site klopt niet met de werkelijkheid. Zonde van de tijd en kosten. Jammer een gemiste kans.

prima service

prima service, vriendelijk personeel

Prima deal :)

Snel en vertrouwd, en tevreden met mijn aankoop.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg