Keisnel perfect geleverd!

Keisnel perfect geleverd!

Leuke winkel en overzichtelijke�

Leuke winkel en overzichtelijke website. Jammer dat jullie geen winkel in de randstad hebben

Mooie kwaliteit kleding

Mooie kwaliteit kleding. Helaas wel aantal mooist bestelde kleding niet meer leverbaar.

Snelle bezorging.

Snelle bezorging. Mooie artikelen

Zeker een aanrader

Snel levering en makkelijk als het toch niet helemaal past ruilen doen wij altijd in de winkel en nooit een probleem (komt overigens niet vaak voor hoor)

Mooie kwaliteit jassen en binnen 2�

Mooie kwaliteit jassen en binnen 2 dagen geleverd.

Goede service snelle verzending

Goede service snelle verzending

snelle levering, goede kwaliteit

De bestelling werd snel geleverd en is�

De bestelling werd snel geleverd en is van top kwaliteit

Snelle correcte levering.

Snelle correcte levering.

Fijne winkel en webshop

Fijne winkel (wel wat donker en volgepropt) en fijne webshop. 2 artikelen besteld waarvan 1 retour gebracht naar de winkel. 2 dagen later was het geld al teruggestort.

Super snel bezorgd!

Super snel bezorgd!

Duidelijke site

Duidelijke site, snelle levering,

Per ongeluk stond mijn bestellingver 3x in. Even een mail gestuurd en 2 bestellingen verwijderd, was geen probleem. Hele goede service!! Dank je wel.....

Alles is supersnel geregeld,bedankt!

Alles is supersnel geregeld,bedankt!

Verkeerde bestelling toegestuurd�

Verkeerde bestelling toegestuurd gekregen

Klant Contact centrum

Behulpzaamheid en deskundigheid

Prima snelle levering

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Makkelijk besteld en snel geleverd.

Snelle en correcte afhandeling

Snelle en correcte afhandeling

aanbieding snelle levering was goed!

aanbieding snelle levering was goed!

Mijn bevindingen

Je wordt altijd top geholpen. De laatste keer ging t mbt een bestelling niet goed ivm ander afleveradres en was ik uit t systeem gehaald. Verkoopster heeft alles uitgezocht en t weer in orde gemaakt. Bestellingen altijd op tijd en eventueel retour doen is ookgeen probleem. Dus ben zeer tevreden????????????????????

Fish named Fred�

Prima prijs voor Fish named Fred overhemd