Mooie Mac broek

Mooie Mac broek

Zeer content met deze aanschaf en de�

Zeer content met deze aanschaf en de vlotte levering

N�t op tijd binnen

N�t op tijd binnen. Het duurde deze keer wel erg lang, voordat het pakketje binnen was!

Over het algemeen tevreden

Over het algemeen tevreden. Medewerkster klantenservice had iets vriendelijker kunnen zijn. Klacht netjes opgelost. Retourzending is niet gratis, maar �2,95 is acceptabel. Als je wilt ruilen kan je het artikel niet reserveren, dat vind ik jammer.

Mooie kleding, goeie kwaliteit, snelle levering

Vlotte levering

Vlotte levering, goeie kwaliteit. Alles zoals het altijd zou moeten zijn

Na betaling binnen 2 DAGEN in huis

Na betaling binnen 2 DAGEN in huis! Aanrader!!

Snel bezorgd en dan ook nog eens voor de laagste prijs die ik op internet kon vinden. Top!

Erg blij met mijn kleren

Erg blij met mijn kleren. Snelle bezorging. Kleren voldoen aan verwachting en zitten heerlijk!

Alles prima

Alles prima! Snelle levering, prijs/kwaliteit, zeer tevreden!

Correct en snel afgehandeld

Correct en snel afgehandeld. Zeker Voor herhaling vatbaar

Nog steeds niks ontvangen en weet ik�

Nog steeds niks ontvangen en weet ik nog niet waar mijn pakket of goederen gebleven zijn!!!

Snelle correcte afhandeling van�

Snelle correcte afhandeling van bestelling.

Snelle verzending

Snelle verzending. Mooie producten. Ben tevreden.

Superleuk jasje gevonden op jullie�

Superleuk jasje gevonden op jullie site. Ondanjs de drukte met black friday snel in huis. Super!

Tot nu toe nog niet mijn pakket mogen�

Tot nu toe nog niet mijn pakket mogen ontvangen aangezien zij met het vreselijke DHL verzenden. Ik ben benieuwd of mijn pakket nog binnenkomt en anders een nieuw pakket zal ontvangen..

Snelle en nette afhandeling!

Snelle en nette afhandeling!

Heel ruim assortiemnt met mooie merken

Heel ruim assortiment met mooie merken. Werd de volgende dag al geleverd, mooie kwaliteit jas, ben er erg blij mee!

Super snelle correcte levering �

Super snelle correcte levering Fijne online winkel

goede en snelle levering.

goede en snelle levering.

Prettige webshop

Prettige webshop, snelle levering!

Goede service! In eerste instantie waren er wat problemen met de reservering van een te ruilen artikel maar Bomont heeft dit uiteindelijk toch zeer naar tevredenheid opgelost. Hartelijk dank!

Blij met de nieuwe aankoop.alles zoals�

Blij met de nieuwe aankoop.alles zoals ik gewend ben van jullie top geregeld! Groetjes, Marijke Acda

Dik tevreden over jullie kleding

Dik tevreden over jullie kleding

Snelle levering en uitstekende service.

Snelle levering en uitstekende service.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg