Levering duurde bijna een week

Levering duurde bijna een week. Dat is best lang. Retour in de winkel ging wel heel vlot en terugbetaling de volgende dag ook.

Jurken.

Correcte verzending van mooie producten. Goede pasvorm.

Snelle

Snelle, nette levering.

Alles ging goed bij mijn bestelling.

Alles ging goed bij mijn bestelling.

heel tevreden

vaak besteld en altijd weer de moeite waard

Website is zeer slecht bereikbaar

Website is zeer slecht bereikbaar, spullen niet leverbaar. Moet vervolgens zelf regelen dat ik mijn. Cadeaubon terug krijg

leuke betaalbare kleding en snelle�

leuke betaalbare kleding en snelle levering ook bij een vraag snel antwoord

Geweldig overzichtelijke website

Geweldig overzichtelijke website. Makkelijk te bestellen, en te betalen. En snel geleverd!!

Zeer trage bezorging

Op 8-11 een bestelling gedaan. Nu een week later nog niets ontvangen! ����������������� Inmiddels bericht ontvangen. Bestelling verkeerd geleverd. Opnieuw verzonden met 30% korting. Netjes opgelost

Goede en snelle levering!

Goede en snelle levering!

Mooie kwaliteit kleding.veel keuze uit�

Mooie kwaliteit kleding.veel keuze uit diverse merken. Goede service, snelle levering en retour zending. Top!!

Er was staking van de post waardoor het�

Er was staking van de post waardoor het pakketje laat is aangekomen. Maar anders was alles zeer goed

Jullie zijn **********

Jullie zijn **********

Heleaas de verkeerde jas geleverd

Heleaas de verkeerde jas geleverd. Veder mooie site en makkelijk bestellen. Ik heb hem terug gestuurd omdat ik het verkeerde product had. Benieuwd of ik dan ook de 3 euro moet betalen. Maar volgenmij is het wel een goede webshop hoor.

correcte en snelle levering

correcte en snelle levering

Snelle verzending

Snelle verzending

buitengewoon tevreden klant

Snelle levering en bij retour altijd een correcte afhandeling! Ik ben buitengewoon tevreden over Bomont!!

Vorige week bij jullie een set voor�

Vorige week bij jullie een set voor sinterklaas besteld voor mijn dochter op woensdag, zat in winkelwagen en dus ook betaald. Krijg ik pas op vrijdag 2 dgn later een mail dat enkele artikelen niet leverbaar zijn dus een incomplete set. S middags ontvang ik met de post alleen het shirt en dus geen rok! Vind dit echt heel slecht

Snelle en goede levering..

Snelle en goede levering..

netjes en correct behandeld na mijn�

netjes en correct behandeld na mijn vraag

Tevreden!

Zowel in de winkel als online word je prima geholpen. Retouren worden correct en snel afgehandeld. Ben erg tevreden.

Alles prima snelle levering

Alles prima snelle levering

Gewoon goed

Gewoon goed, hopelijk gaan jullie verder, met dat segment, dat jullie hanteren !!! Gaat zo door. ??????

Hele snelle goede service!

Hele snelle goede service!

Snelle levering, aanrader!

Anodeweg 62