Prima !

Heb een tas besteld. Kwaliteitsproduct. Makkelijk bestelproces. Achteraf betalen. Snelle levering. Artikel goed verpakt. Goede ervaring!

Goede service en vriendelijke�

Goede service en vriendelijke medewerkers!

Prima, snelle levering

Het ontbreken van een vijfde ster ligt�

Het ontbreken van een vijfde ster ligt aan het feit dat: 1. de mail dat het pakket in aantocht is pas gestuurd wordt als het pakket al bezorgd is; 2. omdat ik bij het retourneren van een besteld product had aangegeven dat ik graag een maat groter wilde ontvangen, ik niets meer ontvangen heb. Zelfs toen ik later zag dat er geen grotere maat was, zou het prettiger overgekomen zijn als dit gecommuniceerd was. Dit zou mij het wachten bespaard hebben. De vier sterren staan voor het feit dat Bomont een betrouwbare, prettige winkel is. Ook telefonisch word je vriendelijk te woord gestaan.

Fantatsie heel goed .en snel compliment

Fantatsie heel goed .en snel compliment

Eigenlijk heb ik geen op en/Of�

Eigenlijk heb ik geen op en/Of aanmerkingen... mvrgr Sandy

Aan te bevelen

Overzichtelijke website, snelle levering, kortom.....een aanrader!

Goede website

Goede website. Het enige minpuntje vind ik dat de levering niet de volgende dag is. Vrijdagmiddag besteld en dinsdag binnen

Kleding

Leuke kleding.Draagt heerlijk.Vriendelijk en net personeel

super.

Grote keuze, snelle levering en makkelijke retour.

Ik vind het een fijne shop heeft veel kleding die mij aanstaan. Snelle levering

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.

Gewoon tevreden

Overzichtelijke webshop, makkelijk bestellen en snelle levering waarbij je goed ge�nformeerd wordt over de voorgang.

Duidelijke site

Duidelijke site, goed overzicht over levering

Bestelling

Vond het beetje onhandig dat mijn bestelling (2 dingen,) apart werden bezorgd,niet op dezelfde dag maar 1 dag de eerste en volgende dag de ander.

Goede en snelle levering en ruim aanbod.

Goede en snelle levering en ruim aanbod.

Per kerende post on goede orde de�

Per kerende post on goede orde de pantalon ontvangen

De tas van het merk Zuss bleek geler te�

De tas van het merk Zuss bleek geler te zijn als online te zien was

een hele leuke trui.

een hele leuke trui.

Goede maatvoering,goede�

Goede maatvoering,goede kwaliteit,snelle levering.

Top bedrijf!

Top bedrijf!

Sehr guter Service

Sehr guter Service. Ware ist p�nktlich angekommen.

Zag in het filiaal in Renesse een mooie�

Zag in het filiaal in Renesse een mooie jas. Helaas hing mijn maat er niet meer bij. Werd heel goed geholpen door een medewerkster. We hebben de juiste maat online nog kunnen bestellen. De volgende dag had ik de jas al binnen. Ik ben heel erg blij zeker dat het nu kouder wordt en ik nu een lekkere warme jas heb. Bedankt

Snelle levering .

Snelle levering . Alles verliep naar wens.

Snelle levering. Goed verpakt en duidelijke verzendinfo

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg