Persoonlijk online shoppen

Het voelt bijna persoonlijk om bij Bomont te bestellen. Super!

Prima service!

Prima service!

Vlotte duidelijke afhandeling

Vlotte duidelijke afhandeling

Product prima maar ik zou niet snel weer bestellen

Beloofde bezorgtijd van 1/2 werkdagen werd overschreven. Bestelling was niet zichtbaar in de account, geen reactie op mail

??????

Snelle correcte levering.

ruime keuze in vele merken

ruime keuze in vele merken, overzichtelijke website.

Groot assortiment

Groot assortiment, snelle levering. Ik ben heel tevreden over Bomont.

Enjoy broeken zijn van mooie kwaliteit�

Enjoy broeken zijn van mooie kwaliteit stof.Niet te wijd-niet te strak. Lengte iets te lang,omslaan van de broekspijpen staat ook erg leuk met dit model.

Verkeerde beschrijving bij de�

Verkeerde beschrijving bij de overhemden. Zou een tractorprint zijn maar was een motorprint

Keurige bezorging en goede�

Keurige bezorging en goede klantenservice.

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden

Retourzending gedaan op 13 September.

Retourzending gedaan op 13 September. Nu bijna 1 maand later nog geen bericht gehad, pakket is zoek! Na 4 x bellen 6x mailen nog steeds geen oplossing, er is een onderzoek naar mijn missende pakket gestart en daar wacht ik nu al ruim 4 weken op!!!! De tas was voor mijn schoondochter, ik ben het meer dan zat en verwacht een passende oplossing. Laatste keer dat ik iets bestel bij Bomont.

Bis heute ist die Jacke nicht bei uns�

Bis heute ist die Jacke nicht bei uns angekommen. Lt. Nachfrage bei dhl sollte die Lieferung eigentlich heute ausgefahren werden, schwirrt aber immer noch in Hannover rum. Mal sehen ob es noch was wird bevor der erste Schnee f�llt.

Prima levering van een mooi product

Prima levering van een mooi product! Bedrijf zal ik zeker aanbevelen bij anderen.

Snelle levering.

Snelle levering.

snelle bezorging

snelle bezorgingn, keurig verpakt en een prachtige trui wat wens ik nog meer ?

Goede service en prima kwaliteit�

Goede service en prima kwaliteit kleding. Heel fijn!!!

goede levering en voorwaarden om te�

goede levering en voorwaarden om te kopen zijn goed

Snelle levering. Goed verpakt en fijne tas erbij

Jammer dat de helft van mijn bestelling is gekomen. Goed dat jullie mij daar later een mail over stuurde. Alleen mis ik een opmerking of het artikel nog nagestuurd gaat worden of dat het helemaal is uitverkocht en dus niet meer komt. Verder een goede service en zeer snelle levering!!

Heeeel jammer dat ik juist de winterjas�

Heeeel jammer dat ik juist de winterjas die ik zo graag wou hebben na mijn bestelling pas te horen kreeg dat ie niet meer leverbaar is.

goede service en snel!

goede service en snel! enigste minpuntje-> pakket werd verzonden in een plastic zak,misschien beter verzenden in een doos zodat er geen beschadiging aan kan komen(de plastic zak was hier en daar geschonden en scheurtjes in waarschijnlijk door het transport)

Netjes geleverd

Netjes geleverd. Voorraad klopte.

Prima op tijd geleverd

Prima op tijd geleverd