Super service !!

Super service ! Snelle levering

Een prachtige site van Bomont.nl

Een prachtige site van Bomont.nl Goede service en verzending �ltijd perfect. Altijd ruime keus �n goede kwaliteit.

Uitstekende service

Uitstekende service

Levering is later dan sommige andere�

Levering is later dan sommige andere winkels. Als je bestelt weet je niet wanneer de levering komt. Dus in het weekend besteld en op maandag nog geen bericht.

Top online shop

Snel, netjes goed ontvangen

Dikke tien.

Artikel keurig op tijd geleverd.Geen wachttijd aan de telefoon en prima te woord gestaan door medewerkster.

Heb winterjas besteld en ontvangen..

Heb winterjas besteld en ontvangen... Heel blij mee... Liet m online zien aan vriendin.. Bleek ie 20%afgeprijsd... Ik heb gebeld en krijg ook de korting (+/-90euro)...moet wel 30 dagen wachten en ik snap de procedure... Dussss... Als ik zonder erover te hoeven bellen dat bedrag terug gestort krijg... Dan ben ik super tevreden....

Vlotte levering

Mooie website, goede en snelle levering.

Goede levering

Goede levering. Binnen de levertijd en mooie producten. Soms is het niet helemaal naar het zin maar de after sales is vlekkenloos. Geld snel retour op de rekening!

Lekker snel thuis bezorgt

Lekker snel thuis bezorgt

Hele snelle en goede klantenservice

Hele snelle en goede klantenservice! Tevreden klant

Slechte ervaring!

Slechte ervaring! Betalen achteraf zoals aangegeven niet mogelijk, ondanks account en eerdere aankopen? Artikel lijkt niet op wat er is besteld, andere kleur en model. Retour via service punten DHL in mijn postcode bestaan niet. Retour kosten nu voor eigen rekening via post nl. Nu maar afwachten wanneer ik mijn geld terug krijg?

Fijne online shop

Fijne online shop, met mooie kleding. Verzending snel en netjes verzorgd.

Supersnel reageren op je mails en�

Supersnel reageren op je mails en altijd met een tevreden oplossing voor de klant komen. Kortom aan te bevelen. Jammer dat ze geen winkel in Limburg hebben!

Leuk mode en snelle levering.

Leuk mode en snelle levering.

Kleding maat klopt niet altijd met�

Kleding maat klopt niet altijd met gemeten afmetingen

Wat je besteld hebt wordt snel�

Wat je besteld hebt wordt snel geleverd. Alleen wat ik deze keer vervelend vond is dat ik deze week iets hebt besteld en 3 dagen later was alles 20% korting.

Ik kreeg een melding dat de bestelling�

Ik kreeg een melding dat de bestelling dinsdag verzonden was. Bij DHL had ik roensdsg nog geen werkende track en trace code. Nadat ik gebeld had naar DHL kreeg ik te horen dat er geen bedtelling gepland stond en dat ik bomont maar moest bellen. Bomont zei dat de bestelling vertraagd was, jammer dat ik dat dat niet te horen krijg. Uiteindelijk vrijdagmiddag stond DHL voor de deur. Nou ja voor de deur...... die man deed zonder aan te bellen mijn voordeur open en stond zomaar in de gang!!!!!! Heb nog nooit zoiets meegemaakt. Wel al vaker slechte DHL ervaring. Verder leuke jas en past goed. Maar het bestellen via DHL was wederom geen succes.

Tevreden klant

Snelle leveren, correcte afhandeling . Mooie spullen. Bestel regelmatig hier.

Goede service, en erg mooie producten.

Na twee dagen was mijn bestelling�

Na twee dagen was mijn bestelling geleverd!!

Prima service.

Prima service.

Snelle correcte levering!

Snelle correcte levering!

Snelle levering. Goede kwaliteit

Jammer dat retour zending in rekening�

Jammer dat retour zending in rekening wordt gebracht.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg