Goed en snel geregeldp

Goed snelle levering

Goed snelle levering

Keurige snelle bezorging.

Keurige snelle bezorging.

Geen vijf sterren omdat ......

Geen vijf sterren omdat ...... Product in winkelmandje en 3 dagen later blijkt het niet leverbaar . Verder de maat informatie niet juist. Zuss maat M valt als S en S als XS. Dat hadden ze er als extra informatie bij moeten zetten zoals bij Zalando bijvoorbeeld . Verder prachtige winkels en mooie webshop hoor ! En tegoed van 5,00 gekregen vanwege ongemak.

Duidelijke site met mooie spullen

Duidelijke site met mooie spullen ! Uitstekende levering ,kortom aanrader !!

Bestelling op tijd binnen

Bestelling op tijd binnen, volle tevredenheid over producten, is iets niet naar je zin dan makkelijk te retouren.

Fijne winkels mooie spullen

Fijne winkels mooie spullen. Makkelijke website. Snelle levering!!

Duurt lang voor retouren verwerkt zijn

Duurt lang voor retouren verwerkt zijn

produkt als afgebeeld en van goede�

produkt als afgebeeld en van goede kwaliteit. Bovendien snel geleverd

ben heel tevreden

ben heel tevreden

Snelle service !!

Snelle service !! Mooie spullen!,

topkwaliteit

topkwaliteit graag bericht bij levering of wanneer te verwachten, track en trace is niet up to date

Snelle verzending en netje ingepakt.

Snelle verzending en netjes ingepakt.

Super afgehandeld en een snelle�

Super afgehandeld en een snelle levering Ben er zeer te vrede over eerst had ik die pole in de winkel gezien maar mij maat was er niet heb volgens advies van de . Medewerker op internet besteld super Gr.jo Bouhuijs

Vrijdagavond besteld

Vrijdagavond besteld, zaterdags al in huis

leuke kleding

leuke kleding. super snelle bezorging. keurig verzorgd

snel

snel, geen defect tijdens de levering

Super winkel

Super winkel. Leuke spullen en stijlvolle kleding. Een keertje niet op voorraad, geen probleem....binnen enkele dagen toch in de winkel. Ook online goede service.

Mooie winkel

Mooie winkel, vele merken.

prima levering!

prima levering!

Snel en correct

Elke keer snelle en correcte levering

Goede communicatie en snelle verzending.

Goede communicatie en snelle verzending.

Goed ,alleen bezorging kan beter

Goed,alleen je weet niet welk dagdeel of tijd het komt met DHL en dan wacht je en proppen ze het nog in je brievenbus,dus daarom graag postnl

Prima info op de website over product�

Prima info op de website over product en snelle levering.

Goed werkende site en snelle levering.

Goed werkende site en snelle levering.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg