De communicatie met de afdeling�

De communicatie met de afdeling klantenservice werkt uitstekend.

Tips

Snelle levering! Super! Jammer dat er 5 pakketten komen als je alles in 1 keer besteld. 1 shirt is in de verkeerde kleur gekomen, jammer, de juiste kleur is nu in mijn maat uitverkocht. Fijn dat het geld van de niet te leveren artikelen snel terug op mijn rekening stond.

Heel snel

Heel snel, correct en gemakkelijk te retourneren.

Snelle levering. Prima service!

Super Service

Super Service! Sehr schnell geliefert und tolle Qualit�t der Ware. Immer wieder gerne ??

Prima al was 1 item niet meer leverbaar�

Prima al was 1 item niet meer leverbaar maar wel een keurig mailtje daarover

Gebloemd Spijkerjasje.

Ze hebben mooie dingen en een snelle en goede levering. Echt aanbevolen.

Snelle juiste service

Snelle juiste service! Groot assortiment aan diverse merken!

Snelle levering, leuke en mooie kleding

Mooie website

Mooie website. Mijn jurk is net zo mooi als op de site staat. Snelle levering! Heel fijn!

Snel geleverd. Minpuntje voor DHL. Omdat staat opgebroken is heeft men niet geprobeerd te voet te bedingen. PostNL deed dat wel. Pakketje dus moeten ophalen. Misschien overstappen???

De aangekochte jurk was mooi maar slechte kwaliteit

De aangekochte jurk was mooi, duur van prijs, maar van zeer slechte kwaliteit. Pure polyester! Totaal onnatuurlijk. Totaal geen zachte fijne kwaliteit. De service was prima, maar de kwaliteit van het product zeer slecht.

Mooie kleren

Mooie kleren, vriendelijke en behulpzame verkoopsters. Vlotte levering bij bestelling via de website.

Snelle levering. Ze houden je op de hoogte wanneer en wat er geleverd gaat worden.

Op andere site goedkoper voor hetzelfde�

Op andere site goedkoper voor hetzelfde product!

Bijzonder snelle en correcte bezorging.

Bijzonder snelle en correcte bezorging.

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering!

Tevreden

Snelle afhandeling, mooie kwaliteit voor een redelijke prijs

Shoptegoed

bij mijn aanmelding kreeg ik 5,00 � shoptegoed in grote letters vermeld, maar de kleine, lichtgrijze letters vermelden dat dit enkel geldt bij een aankoop van 50,00 �. Deze werkwijze vind ik niet echt klantvriendelijk. Ik had me al verheugd, maar vond het vreemd dat het niet werkte bij mijn bestelling t.w.v. 41,99 �. Dat was een (kleine) ontgoocheling. De verzending verliep echter zeer vlot.

Top merken en kwaliteits kleding

Top merken en kwaliteits kleding, zeer snelle levering ;-)

Online shopping is easy!

Makkelijk te bestellen & snelle levering. Optie voor afterpay. Top!!!

Geen bezorgkosten, snelle service en goede levering.

Erg tevreden over dit bedrijf !!

Erg tevreden over dit bedrijf !!

Uitsluitend de betere producten

Uitsluitend de betere producten. En tijdens de Sale zeer betaalbaar. En ondanks de Sale toch binnen een werkdag geleverd.

zeer goed geholpen zeer te vreeden

zeer goed geholpen zeer te vreeden