Mooie spullen, levering iets minder

Positief is dat er mooie spullen en kleding wordt aangeboden. De artikelen (oa servies) kwam goed verpakt en onbeschadigd aan. Het viel wat tegen dat een besteld jurkje niet meer leverbaar bleek. En een ander jurkje werd pas dagen later dan de aangekondigde 1-3 werkdagen geleverd. Ik kreeg daarvan ook geen melding, zoals wel. Ik de overige items. Kon daardoor niet meer vergelijken met de reeds teruggestuurde items. Wat ik ook lastig vind, maar dat ligt misschien aan een andere (betalings )-website (Buckaroo), is dat bij de retourbetalingen niet te traceren is voor welk artikel de terugstorting is. De term refund Bomont wordt niet genoemd. Omdat ook de teruggestorte bedragen afwijken van het aankoopbedrag, is dit een hele puzzel. Ik kreeg zelfs een bedrag van �2,01 teruggestort, terwijl het minimale aankoopbedrag �49,90 bedroeg.

Wat een ramp om het pakje met DHL terug�

Wat een ramp om het pakje met DHL terug te sturen. Postnl kan ook maar veeeel duurder.

Heel snelle en goede service.

Heel snelle en goede service.

Snelle afhandeling!

Snelle afhandeling!

Ik vind het een prima website doe graag�

Ik vind het een prima website doe graag een bestelling. Bestelling word altijd netjes verzorgd geleverd en de service is ook goed.

Alles perfect verlopen.

Alles perfect verlopen.

pakket van bomont (niet) ontvangen

Mijn bestelling is niet bij mij aangekomen alhoewel de dhl traking dit wel aangegeven heeft. Na telefonisch contact met Bomont en de belofte dit na te gaan en mij schriftelijk (per email) op de hoogte te houden, is dit niet gebeurd. Op dit moment heb ik dus geld uitgegeven en geen waren ontvangen. Wat gaat Bomont hier aan doen? Groeten, even een update. alles is goed gekomen want op onverklaarbare wijze ligt nu, 2 dagen later, het pakje in de brievenbus. hartelijk dank voor uw inzet.

Mooie vest ontvangen

Mooie vest ontvangen, en alles zag er goed en prima uit. ??????

Wel jammer dat op dezelfde dag 3 losse�

Wel jammer dat op dezelfde dag 3 losse pakketjes bezorgd werden....

Zeer tevreden met m�n aankoop en de�

Zeer tevreden met m�n aankoop en de service

Kwalitatieve kledij en stipte levering!

Kwalitatieve kledij en stipte levering!

Gelijk reactie op mail

Gelijk reactie op mail. ??????

Retour per post zou niet zo duur moeten�

Retour per post zou niet zo duur moeten zijn. Winkel bv in goes kun je niet dichtbij parkeren.

snel geleverd zoals beloofd

snel geleverd zoals beloofd

Snelle levering van mijn bestelling

Snelle levering van mijn bestelling

Prima service en keurige levering

Prima service en keurige levering. Jammer dat retourneren niet gratis is. Anders zou ik zeker vaker durven bestellen.

snelle levering. Zeer tevreden. Kopen regelmatig iets bij Bomont. De goederen worden netjes verpakt en snel geleverd.

Enige opmerking is de iets te lange�

Enige opmerking is de iets te lange levertijd

Wel binnen drie dagen geleverd

Wel binnen drie dagen geleverd, maar niet duidelijk door bezorger de tijd aangegeven voor bezorging! DHL. Maar ik was gelukkig thuis...... verder geen aanmerkingen.

Goede service en snelle bestelling

Goede service en snelle bestelling

Altijd goed

Altijd goed. Nette levering, op tijd en prima prijzen.

Super tevreden

Super tevreden. Hele mooie jurkjes. Zitten perfect. En had ze binnen 1 dag. Dank je wel.

Mooie kleding en snelle levering ??

Mooie kleding en snelle levering ??

Ik ben wel tevreden over Bomont maar�

Ik ben wel tevreden over Bomont maar niet over DHL. Zij zijn het enige bedrijf wat geen pakketjes aflevert bij buren als er niemand thuis is en dat is zwaar irritant! Tot op heden heb ik nog geen pakketje mogen ontvangen.......

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg