Super Leuke Winkel

Een zeer aangename en fijne winkel om in rond te lopen. Veel variatie in zowel Kleding als woon assessoires... Super Leuke Ideeën opgedaan en natuurlijk Leuke aankopen gedaan... Top daar in Renesse...

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Goed geregeld.

Netjes verpakt en op tijd bezorgd binnen 3 dagen.

gezellig

Normaal, prettig

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Hellevoetsluis

Geweldige super mooie winkel . Personeel erg vriendelijk en behulpzaam .

Geweldige mooie winkel . Aangezicht binnen ook aantrekkelijk je kijkt je ogen uit wat ze daar allemaal hebben . Alles is leuk:) Personeel vriendelijk en behulpzaam . Ik adviseer mijn kennissen, vrienden & familie om daar te winkelen. Je slaagt altijd wat je maar wil hebben . Ben erg blij met deze winkel . Gewoon top . Groet Tanja

Fijne service

Zeer klantvriendelijk

Mooie winkel met een breed assortiment aan kleding voor ieder wat wils. Wordt netjes geholpen.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Etten-Leur

Bij Bomont slaag ik altijd, mooie winkel en fijn personeel.

Geweldig goed geholpen.

Mooie winkel, goede en ook betaalbare kleding. Vriendelijke geholpen en geadviseerd. En heerlijke cappuccino gedronken.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Udenhout

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Breda

Heel aardig geholpen vandaag in Middelburg

Super leuk personeel

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Middelburg

Supervriendelijk en kwaliteit

We zijn heel goed geslaagd bij Bomont en het personeel is zeer vriendelijk,bekwaam en behulpzaam.Hele mooie winkel met mooie kleding en andere artikelen. En ook nog gratis koffie !!!

Fijne aardige medewerkers

Mooi assortiment en heel fijn geholpen

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Goes

Bij Bomont is altijd iets te vinden!

Komen wij in Renesse ( hier hebben wij en eerst mijn ouders al 50 jr een caravan) Geven we altijd meer geld uit dan we eigenlijk willen ….lekker uiteten, visje/ ijsje halen etc. En natuurlijk langs Bomont…dan weet je het wel. Altijd leuk en gezellig personeel, ook voor onze teckel hebben ze altijd een snoepje klaar liggen! wij zijn fan.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Renesse

Aanbieding was in voorraad en ik heb direct tot koop besloten.

Mijn maat was niet in de winkel. Verkoopster ging, na raadpleging van haar smartphone, direct naar het magazijn en kon de aanbieding in mijn maat direct overhandigen. Fijn.

prima!

gastvrije ontvangst door verkoopster en caissière . en lekker kopje koffie !

Lekker ontspannen gewinkeld

Een zeer goede ervaring

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Hellevoetsluis

Nette en correcte hulp

Altijd leuk om in een Bomont winkel rond te lopen !

Prima geholpen

Zeer tevreden met mijn aankoop

Klantvriendelijkheid en zeer behulpzaam

Ik werd prima geholpen en ging zeer tevreden naar huis.

Je voelt je welkom

Er kwam een verkoopster heel vrijblijvend vragen of ik hulp nodig had of dat ik wilde rond kijken? Als ik een vraag had kon bij de verkoper terecht. Kreeg goed advies en dacht mee.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Udenhout

Vrij druk

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Sluis

Zeer goed, vriendelijke personnel, veel Keuzes, mooie collecties

Excellent

Ik word altijd bijzonder vriendelijk en hulpvaardig geholpen in de winkel in Domburg. Mooie gevarieerde collectie.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Domburg

Wat een keuze aan leuke kleding weer! En dan niet te vergeten alle geweldige accessoires!!

Mooie collectie

Mooie collectie, werd enigszins geholpen. Het was erg druk op dat moment in de winkel. Tip; biedt de heren die in de wachthoek zitten een kopje koffie aan.

• Waar heeft u uw laatste aankoop gedaan? Breda

Anodeweg 62