Goede prijs en super snelle verzending

Snelle levering en goede communicatie

Mooi en snel

Mooie kleding Snelle levering

Gerne wieder

Sehr schnelle Lieferung; Ware wie erwartet! Im Ganzen eine sehr gute Kommunikation!

Helaas ging tijd om de winkel te�

Helaas ging tijd om de winkel te bezoeken in Renesse Maar online biedt uitkomst met een uitgebreide site en Snelle levering.

Mooie artikelen met sale price en snel�

Mooie artikelen met sale price en snel geleverd ook, top!

Tevreden

Snel geleverd. Product prima zoals omschreven.

Snelle levering en goede deal

Zeer snelle levering en interessante Black Friday deal

De zeer snelle levering en het zag�

De zeer snelle levering en het zag er verzorgd verzorgd uit ..

Alles super snel en goed geregeld!

Alles super snel en goed geregeld! Van advies tot de bezorging thuis!

Snel geleverd, top!

Levering conform afspraak

Levering conform afspraak. Scherpe prijs. Prima product.

Goed product

Goed product, snel geleverd

Snelle levering. Zorgvuldig gevouwen en verpakt.

Prima kwaliteit en zeer snelle levering

Prima kwaliteit en zeer snelle levering

Goede communicatie en helderheid over�

Goede communicatie en helderheid over de levering! Er stond: Houdt rekening met de stakingen in Belgie. Heel fijn. Het item was netjes afgeleverd. Het liefst had ik hem meteen in de winkel gekocht maar hij was niet voorradig. (Dit omdat ik niet graag online bestel m.b.t. het milieu. )

Prima service en voor elke stijl en�

Prima service en voor elke stijl en prijs wat !

supersnelle levering

woensdagmiddag besteld, vrijdagmiddag al bij het afhaalpunt ! Dat noem ik supersnel.

Heel fijn bedrij

Heel fijn bedrij, altijd vriendelijk en correct geholpen, niets maar dan ook niets negatiefs op aan te merken!

100% tevreden

Kwam bij toeval op de site terecht. Prettige site, fijne bestelmethode en snelle service en niet onbelangrijk n goed artikel. 100% tevreden.

vlotte afhandeling

vlotte afhandeling van levering en van gedeeltelijke terugbetaling.

Mooie jas precies de omschrijving.

Mooie jas precies de omschrijving. Gauw geleverd helemaal top

Goede en snelle service.

Goede en snelle service.

Fijne website

Fijne website, makkelijk besteld en snel geleverd! Product met een mooie korting kunnen kopen.

Goed en betrouwbaar bedrijf.

Goed en betrouwbaar bedrijf. Levert snel.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg