Snelle levering.

Snelle levering, fijne korting!

Jammer dat retourneren 2,95 euro kost!!

Jammer dat retourneren 2,95 euro kost!!

Altijd goed

Altijd goed bij Bomont

Prima service! ??

Prima service en snelle levring

Prima service en snelle levring

goed en snel

goed, snel en leuke kleren!

Goede service. Snel geleverd. Goed product.

artikel komt overeen met de�

artikel komt overeen met de verwachting. Snel geleverd

Helemaal goed

Helemaal goed! Bedankt.

Snelle levering.

Gezellige winkel voor uren shopplezier!

Prima kleding, leuke winkel. Helaas ��n jurkje van 60 euro gewassen op het aantal graden wat erin stond, toch 3 maten kleiner... Verder zeer tevreden.

Prima uitvoering en zorgvuldige�

Prima uitvoering en zorgvuldige bezorging

telefonisch contact gehad maar ze�

telefonisch contact gehad maar ze konden niet on line meekijken en mijn vraag beantwoorden

Pakje kwam netjes op tijd

Pakje kwam netjes op tijd, was zorgvuldig verpakt! Artikel zag er precies zo uit als in de webshop, kortom: een zeer tevreden klant!

zeer tevreden

zeer tevreden

Een prettige winkel met veel keus.

Een prettige winkel met veel keus. Vaak lang wachten bij de kassa, voor Bomont goed maar voor mij{klant] soms vervelend

Alles einwandfrei

Alles einwandfrei, vielen Dank.

Gewoon goed

Snelle goede service

Snelle levering en bij ruilen via�

Snelle levering en bij ruilen via winkel een dag later afgehandeld en binnen 5 dagen geld terug gestort op je rekening!

Snelle levering. Gemakkelijk te retourneren als het nodig mocht zijn. Produkt ziet er goed uit.

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering. Netjes verpakt en ook nog een gratis shopper. Blij mee

Prima service!

In de winkel in Middelburg was het product met de juiste maat niet meer voorhanden, maar door goed inspelen van de verkoopster was het product online binnen 2 dagen bezorgd.

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering

De jurk is te groot

De jurk is te groot. Bij het nabellen over mogelijkheden voor een kleinere maat vind ik de regeling hiervoor wat omslachtig. Mij is verzocht zelf de website in de gaten te houden of er nog een M beschikbaar is. Het lijkt mij klantvriendelijker dat vanuit Bomont wordt aangegeven; Wij bellen u wanneer deze maat weer (wel of niet) beschikbaar komt.

Snelle srevice

Snelle srevice, duidelijke website.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg