Vlotte levering

Vlotte levering. Nette afhandeling v zaken. Goede betaalbare mode.

Snelle levering , heel tevreden!

Ik ben zeer tevreden!!

Ik ben zeer tevreden!!! Een dikke 10.Hart.Gr. Hannie

Geen tegenvallers, alles correct afgehandeld,duidelijk en ook nog een snelle levering!

Ruimte voor verbetering

Voor het eerst een jurk besteld bij Bomont. Het kledingstuk zou worden verstuurd met DHL. Informatie over de dag van levering kreeg ik pas op de dag zelf. Dat is dus te laat om te zorgen dat iemand het pakket kan aannemen. Thuisgekomen bleek dat je jurk in een zwarte plastic zak was verpakt en door de brievenbus was geduwd. En dat met iets wat bijna100 euro kost. Ik shop al jaren online en dat maak je niet vaak mee. Kostbare kleding wordt door veel bedrijven in vloeipapier gevouwen en vervolgens in een doos verpakt om te zorgen dat het produkt niet lijdt onder het verzenden. Enfin, de jurk was onbeschadigd en best mooi, maar bleek zo doorschijnend dat ik er niet mee naar mijn werk kan. Jammer dat de informatie over het produkt op de website niks voorstelt. Als daar eerlijk vermeld was dat het om een zeer transparante stof ging, weet ik niet of ik wel had gekocht.

Leuke zaak met veel keuze waar de man�

Leuke zaak met veel keuze waar de man lekker kan bestellen thuis in zijn stoel !

Goede service, vriendelijk personeel aan de telefoon, nette aflevering! Kortom top!

Goede service !

Netjes en snel geleverd

Poloshirt

Prima levering mooi poloshirt

levering

goede service wel een lange levertijd

Tas gekocht.Mooi van�

Tas gekocht.Mooi van kwaliteit.informatie over levering keurig vermeldt

Snelle levering, goed produkt.

Prima service en snelle levering

Prima service en snelle levering

Mooie zaak met mooi assortiment.

Mooie zaak met mooi assortiment.

Het bestelde witte Enjoy colbert was�

Het bestelde witte Enjoy colbert was niet de goed kleur die op de site stond . Er werd een cr�me geleverd !! En de levering was te laat ! Heel jammer .

prima, snelle service. Ik ga zeker nog een keer bestellen!!

mooie kleding en heel snelle verzending

mooie kleding en heel snelle verzending

In de winkel alles uitgezocht door de�

In de winkel alles uitgezocht door de verkoopster in Middelburg mijn dank daarvoor , daarna meteen besteld en is snel en goed thuis bezorgt

Alles is perfect verlopen!

Alles is perfect verlopen!

Prima site en de goederen worden keurig�

Prima site en de goederen worden keurig op tijd geleverd. Aanrader

snel en netjes bezorgd

snel en netjes bezorgd

Fijne site

Fijne site, razendsnelle levering en mooie produkten. Ik ben erg te spreken over Bomont!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg