Net zo prettig winkelen op internet als�

Net zo prettig winkelen op internet als in een van jullie winkels in zeeland

Goede online site

Goede online site. Snelle levering

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. De volgende dag in huis.

mooie winkel goede service zeer tevreden

mooie winkel goede service zeer tevreden

Duidelijke site en direct bevestiging�

Duidelijke site en direct bevestiging van je bestelling. En super snel in huis. Keurig verpakt. Ik zou hier zo weer wat bestellen.

Altijd een snelle levering en keurig�

Altijd een snelle levering en keurig verpakt vriendelijk en goed bedrijf

super winkel snelle levering

super winkel snelle levering. minpunt is de retourzending moet je zelf betalen

Duidelijke website

Duidelijke website, snelle levering en mooie spullen.

Levering

Goed geregeld

Complimenten voor de medewerksters van�

Complimenten voor de medewerksters van klantenservice. Vanwege enige onduidelijke bezorgvertraging bij DHL hebben deze dames actie ondernomen en inmiddels is het pakket keurig bezorgd en de inhoud is volledig naar wens!

Hele goede service!

Hele goede service!

Super service !

Super service !

Ik heb een bestelling gedaan 1 week�

Ik heb een bestelling gedaan 1 week geleden en is nog niet afgeleverd. Ik heb van after pay al een factuur gehad terwijl ik mijn bestelling nig niet heb.

Mooie site!

Mooie site! Overzichtelijk en duidelijk! Voor iedereen betaalbaar!

Prima.

Prima. Duidelijk en snel geleverd

Prima bedrijf

Prima bedrijf, vriendelijk en super snel.

Snelle levering3en leuke blazer

Snelle levering3en leuke blazer

Leuke mode

Leuke mode. Veel keuze en veel merken .Goede bezorging

Top..snelle service en thuisbezorging

Top..snelle service en thuisbezorging. Prima kwaliteit van het product, precies dat wat wij wilden

Goede snelle service en�

Goede snelle klantvriendelijke service is wat je vindt bij Beaumont . Bovendien hebben ze mooie collectie ???? Een van mijn top vijf webshops

Zeer goede ervaring zoals gewoonlijk�

Zeer goede ervaring zoals gewoonlijk met Bomont, volop keuze en overzichtelijke pagina's met gelijk de maten erbij, opvallend dat Bomont veel XS maten heeft voor heren, vooral Superdry veelvuldig die maat, gelijk 4 items besteld, binnen 2 dagen alles in huis, helemaal goed, zowel de kwaliteit als de pasvorm en de kleuren, foto's benaderen de echte kleur, ben er heel blij mee! Proficiat !!!!!

Snelle service.

Onlangs een legging besteld van Zusss, snelle service van Bomont. Ben er super blij mee!

...al 6 dagen aan het wachten op m'n�

...al 6 dagen aan het wachten op m'n bestelling. Helaas kon de nieuwe bikini dus niet mee op vakantie ??

goede site en vlotte levering

goede site en vlotte levering

Zeer vlot en netjes afgeleverd ,erg�

Zeer vlot en netjes afgeleverd ,erg tevreden

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg