Super snelle levering

Super snelle levering, super product!

Prima levering

Prima levering

Mooie spullen

Mooie spullen. Goede bezorging. Jammer dat de retourkosten niet lager zijn. En ik had per ongeluk 2 dezelfde dingen besteld. Een waarschuwing zou dan makkelijk zijn.

Uitstekend! Mijn bestelde kleren kwamen snel aan en retour zending kan ook gemakkelijk. Hele goede service.

zoal ik verwacht had, Top!

Jurk was zoals ik verwacht had, super mooi. Netjes ingepakt en snel geleverd.

Perfecte aflevering DNR jas!

Perfecte aflevering! In een fysieke winkel mijn nieuwe DNR jas gezien, alleen niet de juiste maat. Op de Bomontsite w�l. Gelukkig nog aanwezig en besteld. Levering z��r zorgvuldig en perfect verpakt op tijd ontvangen! Alle lof!

De bestelling voldoet aan mijn�

De bestelling voldoet aan mijn verwachting

Fijne webwinkel

Fijne webwinkel, leuk aanbod en snelle levering, ik ben fan!

polo shirt

de bestelling is perfect uitgevoerd,alleen het volgen van de zending via dhl was niet te volgen

vlotte bezorging met goede communicatie

Snelle levering, goede communicatie omtrent bezorging.

Snel geleverd, mooie produkten

Mooi assortiment

Mooi assortiment, fijne website en prima levering. Helemaal tevreden

Goede service en snelle levering

Goede service en snelle levering. Mooie kleding. Minpuntje is dat een shirtje wat ik had besteld toch niet leverbaar bleek te zijn.

Gewoon ok�..

Gewoon ok�... niet snel, niet bijzonder verpakt. Gewoon ok�.

Overzichtelijke website

Overzichtelijke website. Netjes verzonden en ook de mail wordt netjes en snel beantwoord

bomont is prima maar levering door DHL slecht

product netjes verpakt alleen hele slechte levering door DHL. Zij beweren 2 x aan een vaste deur te hebben gestaan maar dat kan helemaal niet. Ook lag er geen briefje op de mat van DHL. Uiteindelijk maar bij een afhaalpunt van DHL zelf pakket opgehaald. Maar daardoor wel het pakket 5 dagen later pas ontvangen.

Super snelle levering

Super snelle levering. Geweldig

Omdat ik meteen gebeld heb toen ik zag�

Omdat ik meteen gebeld heb toen ik zag dat er een fout was gemaakt van mijn huisnummer. Daar is geen goede notitie van genomen

Prima: duidelijke website en snelle levering. Helaas wel label in de �aan 2 zijden� te dragen Lizzy & Coco jurk, dus hopelijk kan iemand ee die zonder scheuren voor me uit tornen

Snelle bezorging maar wel jammer dat je�

Snelle bezorging maar wel jammer dat je bij terugsturen zelf portokosten moet betalen

Zomerjurk met Cactus motief

Prachtige jurk : zomers , kleurig en past perfect .

Groot assortiment met snelle levering

Ruime keuze, snelle levering en ook nog een gratis tas erbij! Top!!

skon

...........skon

Eerste contact goed

Eerste contact goed. Product teruggestuurd. Verkeerde maat. Wacht nog op retourbedrag

Hele mooie spullen, correcte en snelle levering

Hele mooie spullen, mijn bestelling werd snel geleverd.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg