Overzichtelijke site en snelle�

Overzichtelijke site en snelle afhandeling....ook als het retour gaat

Prima bedrijf

Prima bedrijf, altijd snelle levering en bij eventuele problemen een prima service.

keurig geleverd

keurig geleverd

de bestelling werd snel geleverd, en ook na het terugzenden van een kledingstuk krijg je snel reactie!

Ben wederom super tevreden.

Ben wederom super tevreden.

Betrouwbaar en goed

Betrouwbaar en goed

Snelle levering en goed verpakt

Snelle levering en goed verpakt

Klantvriendelijke website

Duidelijke website, goede prijzen, snelle levering

De bestelde broek werd snel bezorgd

De bestelde broek werd snel bezorgd. Alleen was het een blauwe broek in plaats van een spijkerbroek. De klantenservice beloofde dit uit te zoeken en diezelfde dag terug te bellen. Helaas heb ik na 3 dagen nog niets gehoord.

Producten worden vlot verstuurd.

Producten worden vlot verstuurd. Enige minpunt vind ik dat als je meerdere producten koopt deze.niet apart verpakt worden. Een schoudertas en een broek worden samen in een plastic verpakking verstuurd zonder dat deze apart zijn verpakt.

Supersnelle levering

Supersnelle levering. Artikel in goede orde ontvangen. Valt wat groot, maar hou em wel.

Snelle nette levering

Snelle nette levering

Postcode fout overgenomen Bestelling�

Postcode fout overgenomen Bestelling retour En na 5 dagen nog niets ontvangen Sorry

Goede service, snelle levering.

Voor mij was het de 1e keer dat ik iets�

Voor mij was het de 1e keer dat ik iets online bestelde bij Bomont. Tot nu toe artikelen die ik niet wilde houden,terug gebracht naar de winkel. Het afhandelen hiervan zowel op papier en per mail vindt ik uitstekend. Voor herhaling vatbaar en zeker een aanrader voor anderen!

Winkel met fantastische service

Winkel met fantastische service, in de winkel maar zeker ook online.

De bestelling werd vlug en correct�Tenson jas

De bestelling werd vlug en correct geleverd, zoals door mij verwacht werd

snel en netjes geleverd

snel en netjes geleverd

Hele mooie kleding voor een betaalbare�

Hele mooie kleding voor een betaalbare prijs! Goede service en als het nodig is gemakkelijk retour.

Ik heb mijn producten op correcte wijze�

Ik heb mijn producten op correcte wijze ontvangen en ook nog snel bij deze hartelijk dank aan de firma Bomont

Snell levering

Snell levering, mooie spullen, mogelijkheid voor achteraf te betalen

Fijne winkel om online te shoppen

Fijne winkel om online te shoppen. Groot assortiment

Snelle levering, zorgvuldig verpakt.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg