Snelle levering, klantvriendelijk en cadeautje om te krijgen.

De bestelling was netjes optijd en na�

De bestelling was netjes optijd en na de terug zending ook meteen een mail met het bericht van retour zending.

Voor herhaling vatbaar

Fijne webwinkel. Goede service.

Tevreden klant

Altijd snelle levering, correcte retour als dat nodig is, en goede dienstverlening. Nog nooit teleur gesteld. Aanrader.

Goede en snelle levering

Goede en snelle levering

Bestellen via Bomont.nl gaat�

Bestellen via Bomont.nl gaat gemakkelijk maar helaas viel het bestelde shirt iets tegen. Teruggebracht naar de winkel en een leuk ander shirt gekocht. Helemaal TOP!

Pakket kwam maar niet meerdere keren�

Pakket kwam maar niet meerdere keren gebeld. Terug sturen ging ook niet super 2 keer gebeld om duidelijkheid terug sturen wat ook niet wilde lukken. Niet verteld dat het DHL punt moet zijn en dus op zoek naar zo n punt.

Tevreden!

Eerste bestelling liep niet helemaal soepel naar het werd keurig netjes opgelost door jullie. Mijn tweede bestelling ging prima, snel in huis en fijn om achteraf te kunnen betalen (jammer dat jullie geld vragen voor afterparty). Overall zeer tevreden! Tot een volgende keer.

Snelle perfecte levering!

Snelle perfecte levering!

De superdry jurk is heel mooi en past�

De superdry jurk is heel mooi en past goed

Snel geleverd en mooi product

Snel geleverd en mooi product

altijd snel en een goeie ervaring met�

altijd snel en een goeie ervaring met Bomont

Het duurt veel te lang voo de goederen�

Het duurt veel te lang voo de goederen aankomen.

fijne service

super snelle levering en keurig verpakt

het artikel is keurig op de afgesproken�

het artikel is keurig op de afgesproken tijd aangeboden. Wel is het bij de overburen afgeleverd terwijl ik thuis was.

Snelle correcte levering

Snelle correcte levering, goede klantendienst.

Prima keuze en vlotte levering!

Prima keuze en vlotte levering!

Snelle levering, helaas te groot. Afwikkeling van retour verliep prima.

goede en snelle service

goede en snelle service

Snelle en perfecte levering.

Snelle en perfecte levering.

Snelle levering en goede service.

Snelle levering en goede service.

Goed onlinebedrijf

Goed onlinebedrijf, snelle levering netjes via mail aangekondigd. ga dit zeker in mijn omgeving aanbevelen.

De bestelling is gekomen zoals beloofd

De bestelling is gekomen zoals beloofd, na twee dagen. Verder geen bijzonderheden

Goed werkende webshop! Aanrader!

Alles ging goed, duidelijke webshop, correct afhandeling bij betaling en snelle levering! Had ik niet verwacht daar het weekend en koningsdag ertussen zat. Dus goed geregeld!

Makkelijk te bestellen

Makkelijk te bestellen , snelle levering goede betaling en retour condities. Ik zou het aanbevelen aan vrienden . Vriendelijke groet E Lohrmann

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg