Mooie kleding snelle levering goede�

Mooie kleding snelle levering goede service

Zeer tevreden alleen wat langer gewacht�

Zeer tevreden alleen wat langer gewacht op bezorging

Mooie, uitgebreide en makkelijke website.

Goede en snelle website. Makkelijk bestellen. Jammer was alleen de afhandeling van de pakket bezorger. Deze had ik de eerste keer gemist waarop ik het pakket naar een buurtpunt heb laten sturen. Deze bleek alleen gesloten te zijn vanwege vakantie. Ondanks dat heeft DHL het pakket daar wel drie dagen lang aangeboden totdat ik contact op nam. Daarna wel directe bezorging thuis.

Prima prijs/kwaliteit verhouding

Prima prijs/kwaliteit verhouding. Vlotte en correcte afhandeling.

Gewoon goed maar zo hoort het toch ook�

Gewoon goed maar zo hoort het toch ook !!!

Snel,keurig verpakt en goede informatie�

Snel,keurig verpakt en goede informatie omtrent datum van afgifte.

Snelle levering, uitstekende retourservice. Goede betaalmogelijkheden

Snel geleverd. Prima gedaan.

Goed verzorgd

Goed verzorgd! Snel bezorgd!

Heel tevreden met mijn bestelling en de�

Heel tevreden met mijn bestelling en de service van Bomont!

jammer dat er afval in de zakken van de jas zat...

Jas goed, jammer dat er in de zakken van de jas een vies servetje zat met een kartonnen schaaltje van een snack of broodje....

Jammer dat je moet betalen bij een�

Jammer dat je moet betalen bij een retourzending

Snel geregeld

Snel geregeld

Snelle levering, goede service in de winkels

Heel leuk jasje, blij mee

Heel leuk jasje gekocht, blij mee en voldoet aan de verwachting. Leuk dat ie niet overal te krijgen is dus geen 13 in een dozijn. Track and trace werkte alleen niet. Pas op de ochtend van bezorging kon ik zien dat de zending onderweg was. Maar waar het was en wanneer het werd bezorgd? Op zich geen probleem, was leuk dat de postbode kwam, maar een klein verbeterpuntje is het.

Goede snelle levering en producten�

Goede snelle levering en producten worden goed afgebeeld op de site.

Top kwaliteit

Keurig verzorgd, snel en vriendelijk. Kortom top!! Het bestelde artikel was ook van mooie kwaliteit.

Nette snelle levering!

Nette snelle levering!

Veel keuze

Veel keuze. Mooie producten. Duidelijke communicatie bij online levering. Zeer snelle levering.

perfecte afwikkeling!

perfecte afwikkeling!

Prima! Ontzettend snel in huis

Uitstekend!

Mooi product. Snelle levering! Deze was ook goed te volgen via Track & Trace.

Snelle levering en goed produkt!

Snelle levering en goed produkt!

Eerste ervaring, niet geheel een daalder waard

1 artikel niet geleverd ivm toch niet voorradig zijn, met toelichting via mail na ontdekking door Bomont �n goedmakertje ontvangen. 1 broek in 2 maten ontvangen, maar de kleinste maat is groter dan de grotere maat?! Bestelling in 2 pakketjes geleverd. Gelukkig wel op hetzelfde moment.

Snelle levering van de bestelling.

Snelle levering van de bestelling. Maar wel retour gestuurd omdat het t-shirt te klein was. Heb nu gevraagd om xl Hopelijk is die maat leverbaar. Wordt vervolgd.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg