Perfekte winkel !

Zeer snelle levering van een uitstekend product.

Snel en zonder problemen geleverd

Snel en zonder problemen geleverd

En hele snelle levering

En hele snelle levering

Prima en heel modieus jasje,

Prima en heel modieus jasje. Prijs- kwaliteit is optimaal. Supersnelle levering. Kortom: kan niet beter.

Top shop

Snelle levering van de bestelde producten . Kwaliteit prijsverhouding is goed.

Mooie blouse

Mooie blouse

Prima service, mooie winkel

Prima service, leuke mooie winkel

Netjes verpakt en snel geleverd.

Netjes verpakt en snel geleverd.

Altijd goed en een snelle verzending

Altijd goed en een snelle verzending

Vlotte levering

Als je hebt besteld is de levering heel snel.

Altijd op tijd alleen maar positief

Altijd op tijd alleen maar positief

snelle bestelling

snelle bestelling

Erg tevreden over mijn bestelling en�

Erg tevreden over mijn bestelling en het verloop

Snelle levering en retourneren gaat erg�

Snelle levering en retourneren gaat erg makkelijk

Helaas!

Verkeerde keuze gemaakt....tegen lage retour/verzendkosten, heb ik pakketje teruggestuurd. Dat kan dan gelukkig heel makkelijk, volgende keer maak ik graag weer gebruik van deze webshop!

Jasje voor onze zoon snel in huis

Jasje voor onze zoon snel in huis. Helaas te klein dus naar de winkel gegaan. Daar grotere gekocht. Andere daar gelaten voor retour. Volgende dag geld al teruggestort gekregen op onze rekening. Top!

Snelle levering!

Snelle levering!

Naar wens!

Maat klopt. Model exact zoals persoon op de foto toonde. Vlot geleverd.

Eigenlijk zou ik 5 sterren willen�

Eigenlijk zou ik 5 sterren willen geven, want de service is perfect. Het viel alleen zo tegen dat de regenjas die ik bestelde super mooi was maar wel veel te smal uitviel in mijn maat. Ik baalde ervan om hem terug te moeten sturen.

info retour

After pay lijkt ok maar toch moet je extra betalen en ook de retourkosten. Blijkt ook dat de maat xl verschilt per merk wat erg vervelend is. Met elk merk moet een maattabel gelezen kunnen worden. Ja, ja ik begrijp t : veel werk maar dat geeft wel duidelijkheid en voorkomt retourzenden.

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Er wordt niet gewacht met leveren tot dat alle artikelen binnen zijn, maar dat wat op voorraad is wordt gelijk geleverd. Zonder extra verzendkosten. Zeer fijn.

Overzichtelijk

Overzichtelijk, snelle en nette levering

Gute ,schnelle Bearbeitung

Gute ,schnelle Bearbeitung, alles top

Betrouwbaar en klantvriendelijk

Betrouwbaar en klantvriendelijk. Eens klein probleempje gehad, maar vriendelijk en correct te woord gestaan en naar tevredenheid opgelost. Verzending kan wellicht iets sneller...

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden, mooie artikelen, ook in de winkels zelf, netjes op tijd afgeleverd als je het via de webshop doet!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg