Tevreden over prijs/kwaliteit�

Tevreden over prijs/kwaliteit verhouding , levering in twee dagen

Hij is kapot aan gekomen vandaar dat ik�

Hij is kapot aan gekomen vandaar dat ik hem weer terug stuur

geweldige service ,alleen hoop ik snel�

geweldige service ,alleen hoop ik snel een retour bevestegihg te krijgen van een trui h, d j v dongen

Mooie site

Mooie site, snelle levering.

Snelle levering mooi product!!

Snelle levering mooi product!!

Uitstekende

Uitstekende, snelle service!

op tijd levering en retour ook vlot en�

op tijd levering en retour ook vlot en snelle afhandeling

Uitstekend door uw medewerkers�

Uitstekend door uw medewerkers behandeld. Ik zal hier zeker in mijn vriendenkring melding van maken. Vriendelijke groeten, EF

tevreden klant

Uitstekend! Goede en snelle levering

Ik ben zeer tevreden over Bomont

Ik ben zeer tevreden over Bomont, ze hebben super leuke kleding en snelle levering.

Retourkosten zijn jammer

Retourkosten zijn jammer. Verder perfecte service.

Snelle en goede service

Snelle en goede service

Snel en keurig verpakt

Snel en keurig verpakt

Voor de ��rste keer iets besteld....zal�

Voor de ��rste keer iets besteld....zal ik vaker gaan doen.

prima op tijd

prima op tijd, snel.

Geweldige kleding.

Geweldige kleding. Supersnelle correcte levering. Altijd heel blij mee!!

Had een heel andere regenjas verwacht

Had een heel andere regenjas verwacht. Dit is een echte regenjas voor op de fiets. Dat bedoelde ik niet. Heb hem 16 maart geretourneerd. Ook het retourzenden via Post.nl heel prijzig. Wij hebben geen DHL in Soest

Bomont kom zijn afspraken keurig na xxx

Bomont kom zijn afspraken en leveringen keurig na! Blij met jullie. Kom ook maar naar het mooie Friesland. Ik woon in Surhuisterveen een prachtig groot dorp waar Bomont echt hoort!

Snelle, klantvriendelijke service! Hier kunnen veel bedrijven en webshops een voorbeeld aan nemen! Ik ga zeker vaker bij Bomont bestellen.

jammer dat terug sturen geld kost

jammer dat terug sturen geld kost

Prima gegaan

Prima gegaan

Super !!!

Het product was in de winkel in Zoutelande niet meer in mijn maat verkrijgbaar maar het personeel heeft me het artikel nummer opgeschreven en doorverwezen naar de site. Gemakkelijk besteld en binnen 3 dagen het product binnen gekregen. Prima geholpen en top afgehandeld. Super !!!

Prima werk

Super gedaan,

Goede service, snelle levering!

Bomont levert snel en correct!

Bomont levert snel en correct!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg