Bomont levert snel en correct!

Bomont levert snel en correct!

Als je een mailtje stuurt krijg je�

Als je een mailtje stuurt krijg je gelijk een reactie terug. Ben er heel tevreden over

Perfect delivery

Perfect delivery

Overzichtelijke website snel besteld en�

Overzichtelijke website snel besteld en snel in huis vind ook ideaal dat je met afterpay kunt betalen Zou zo weer bestellen bij bomont

Mooi jurkje besteld!Binnen 3 werkdagen�

Mooi jurkje besteld!Binnen 3 werkdagen mijn bestelling ontvangen, keurig verpakt.

Prima aanbod

Prima aanbod, snelle levering!

Super, mooi op tijd geleverd, netjes verpakt en ook nog een leuke shopping bag erbij.

kleur van tas week af van foto.

kleur van tas week af van foto. Maat jurk viel erg groot uit. levering en service prima. Jammer dat je voor retoureren 2,95 betaald!

Supersnel bezorgd

Supersnel bezorgd, in de plaatselijke winkel was mijn maat niet voorradig, s middags besteld , volgende middag in huis!

Duidelijke site snelle verzending

Duidelijke site snelle verzending

Makkelijk te bestellen en een snelle�

Makkelijk te bestellen en een snelle levering, dat is natuurlijk altijd fijn.

Ok�??

Goed geen klachten

Goed produkt

Goed produkt, snelle levering.

Bij bomont kan je prima internetshoppen!

Bij bomont kan je prima internetshoppen!

Eerste keer besteld hier

Eerste keer besteld hier. Vlotte levering, ik kom zeker terug.

Prettig winkelen bij Bomont !!

Kwaliteit en een mooie collectie bij Bomont !!!

Altijd netjes ! ??

Altijd keurig en netjes afgeleverd en bij retourzending meteen correcte afhandeling.

Service is heel goed

Service is heel goed! Mooi assortiment en snelle levering!

Alles goed geregeld

Alles goed geregeld

Top kleding en service!

Top kleding en service. Echte aanrader

Top! Snelle levering, fijne duidelijke communicatie, als je iets moet ruilen of retourneren. Bestel hier al jaren!

Leuke winkel maar retourzenden is duur

Op zich een prima winkel, maar het feit dat retourzendingen voor kosten van de klant zijn, weerhoudt mij ervan om vaker iets te bestellen.

Snel en goed geleverd, met een gratis tasje!

De volgende werkdag geleverd, geen verzendkosten, goed verpakt en geleverd met een gratis tasje.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg