Mooie collectie

Mooie collectie, lastig om keuze te maken, goeie service ben een tevreden klant

Prijs en levering waren prima

Prijs en levering waren prima, alleen moeilijk om van te voren te bepalen hoe een kledingstuk past, ben tevreden maar zou het in de winkel misschien niet gekocht hebben.

mooie blouse

mooie blouse, goede en verzorgde levering

Snel en netjes geleverd

Snel en netjes geleverd, heel tevreden over.

Snelle en correcte levering!

Snelle en correcte levering!

Voor de eerste keer besteld bij Bomont

Voor de eerste keer besteld bij Bomont. Toen me iets niet duidelijk was gebeld met de klantenservice. Bijna geen wachttijd en heel vriendelijk geholpen. Later, met een vraag over een retourname nogmaals. Snelle levering en goede service.

Super snelle levering

Super snelle levering, kon mijn waardebonnen ook nog inleveren van 1 jaar geleden. Super service vind ik dat.

Prima website. Super snelle conplete levering met goede communicatie.

Geachte lezer,

Geachte lezer, Ik ben erg tevreden over de service van jullie bedrijf. Ook het aanbod is royaal. Groeten,

Uitstekende afspraken

Uitstekende afspraken. Artikelen precies zoals omschreven en goede kwaliteit.

Sneller binnen dan verwacht

Sneller binnen dan verwacht! Fijn...

Goede service, snel en leuk verpakt.

Bijna Alles naar tevredenheid

Alles naar tevredenheid Minpunt: transactiekosten

Ik ben zeer tevreden over Bomont.

Ik ben zeer tevreden over Bomont.

Snel bezorgd!

Makkelijk te bestellen, heldere en duidelijke website en een super snelle levering!

Snelle afhandeling van bestelling!

Snelle afhandeling van bestelling!

Snelle levering..

Snelle levering... goede condities .... geen verzendkosten Goed product! Alleen maar + punten !

Snel verzonden maar jurk zat zeer�

Snel verzonden maar jurk zat zeer gekreukt in de verpakking. Niet echt netjes.

Top broek

Mooie broek goede pas vorm.

Tevreden klant

Eerder ook al een bestelling gedaan Bij alle 2 zeer tevreden over levertijd en kwaliteit Zal hier zeker terug komen

Het terugsturen is niet makkelijk

Het terugsturen is niet makkelijk. Teruggezonden en vervolgens niets meer gehoord. Ik wacht nog op teruggave van 129,95

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg