super service

super service

Super leuke verzending

Nette afhandeling van mijn bestelling en heel erg netjes verzonden. Net een cadeautje om uit te pakken, superleuk.

top.

top, zoals verwacht

Zusss vest

Supersnelle levering netjes verpakt en een tas kado erbij!! Vest is ook supermooi valt precies hoe je wilt hoe een vest moet zijn..blij mee!!

Snelle levering, helaas was het te klein, en de grootste maat viel dan ook te klein uit

Sportieve trui met goede pasvorm

Prachtige blauwe kleur fijn materiaal

Voldoet aan de verwachtingentop

Voldoet aan de verwachtingen

Mooie winkels en ook online te�

Mooie winkels en ook online te bestellen!

????????????????????

????????????????????

Prima verzorgd!

Prima geregeld

Goede en snelle levering.

Goede en snelle levering.

Zo hoort het!

Mooi voorbeeld van hoe het via Internet ook kan. Bestellen, supersnelle levering, goede maatgeving kleding waar ook geen oneffenheden op waren te bespeuren!

Ben zeer tevreden

Ben zeer tevreden

Vielen Dank

Vielen Dank, es hat alles gut geklappt. Die wundersch�ne Strickjacke ist schnell geliefert worden.

Correct en snel geleverd

Correct en snel geleverd. Duidelijke info mbt retourneren. Goeie en heldere track and trace.

Snelle bezorging en keurig verpakt

Snelle bezorging en keurig verpakt. Kleding van goeie kwaliteit

Snelle levering.Alles naar wens.

Snelle levering.Alles naar wens.

goede service en mooie spullen

goede service en mooie spullen

Stevig materiaal, mooie tas.

Besteld

Besteld , snel geleverd en correct uitgevoerd, Super tevreden!

Kwalitatieve producten, klantenservice kan beter

Gebruiksvriendelijke website. Snelle en nette levering. Kwalitatief goed product en overeenkomend met afbeelding en gegevens op website. Helaas kon ik mijn waardebon van Bomont niet gebruiken bij de online-bestelling, terwijl dit wel mogelijk zou moeten zijn. Bomont heeft na 5 werkdagen nog NIET gereageerd op mijn mail. Vandaar waardering van 3 sterren.

Fijne winkel

Fijne winkel, zowel online als de winkel zelf. Enige kleine minpuntje is dat de levering wat langer duurt dan de meeste webwinkels.

Alles is goed gegaan

Alles is goed gegaan. En ben erg blij met de kleding ! En ook de sale prijs!

heel tevreden

snelle bezorging, keurig verpakt en producten conform beschrijving en afbeeldingen op de website

Snelle levering, mooie prijs.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg