Super tevreden

Super tevreden

Snelle en zeer correcte levering van�

Snelle en zeer correcte levering van mijn Beaumont jas !

Uitstekend , mooi jasje,netjes verpakt!

Goede kwaliteit en een mooie uitvoering

Goede kwaliteit en een mooie uitvoering

Correct en vlug geleverd

Correct en vlug geleverd

Goede service.

Zeer tevreden,alleen jammer dat ik een dag na mijn bestelling een valentijnskorting van 14 euro kon krijgen waar ik helaas niks aan had.

Levertijd top, helaas met vlek :(

Snelle bezorging, dat was fijn. Helaas was de blazer te klein �n zat er een vlek op. Ben benieuwd of de retourkosten ook in dit geval in rekening worden gebracht. Dat zou ik niet terecht vinden ivm de vlek...

prima site en snel geleverd

prima site en snel geleverd

Er werd gestuurd wat ik besteld had

Er werd gestuurd wat ik besteld had. Het bleek alleen te klein te zijn. Het ligt aan mijn figuur.

Perfecte vlotte afhandeling.

Perfecte vlotte afhandeling.

goed bedrijf snelle levering

goed bedrijf snelle levering

Ik ben super tevreden!

Ik ben super tevreden!

altijd snel geleverd

altijd snel geleverd , zonder problemen . een winkel om aan te raden

Perfect ,niets op aan te merken,vlotte�

Perfect ,niets op aan te merken,vlotte levering,tot in de puntjes verzorgd.5 sterren waard.

Tevreden!

Snelle levering van de bestelling, retourservice werkt ook prima!

Super snelle levering.

Super snelle levering. Mooie kleding!!!

Snelle levering, leuke producten!

Zeer snelle levering!

Zeer snelle levering!

Wat een fantastische service!

Wat een fantastische service! Ik was op zoek naar een specifieke uitvoering van een kledingstuk en dit hebben ze in de winkel opgezocht en gereserveerd voor mij zodat ik dit kon bestellen. Snel antwoord van de klantenservice en een top oplossing zo!

Heel goed bestelproces

Heel goed bestelproces. De snelheid kan nog beter om volledig te concurren met websites waarbij je de bestelling binnen 24 uur in huis hebt. Verder niets aan te merken.

Super snelle levering

Super snelle levering. Prima webshop

Prima! Snelle levering en de producten voldoen aan de verwachting.

Vest plus jurk

Goed materiaal goede pasvorm goede aflevering. Bezorging zei dat hij was geweest maar zat geen briefje in de bus. Daar heb ik zeer mijn twijfels aan.

Beste Bomont medewerkers,

Beste Bomont medewerkers, Wij zijn uiterst tevreden over onze voorgaande aankopen bij jullie,en in dit geval de afwikkeling van onze bestelling die retour ging. Ga vooral zo door! Met vriendelijke groet, Marijke Acda

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg