Pakketje is netjes in de postbus gedaan �

Pakketje is netjes in de postbus gedaan en keurig afgeleverd.

Snelle levering, graag levering rechtstreeks via drop-off-point mogelijk maken.

Snelle levering. Alleen jammer dat niet gekozen kan worden voor rechstreekse levering op een drop-off�point.

1ste keer besteld bij jullie heb een �

1ste keer besteld bij jullie heb een hele goede ervaring niet lang op bestelling moeten wachten en het geen wat ik besteld had was mooi verpakt en netjes afgeleverd ik raad iedereen aan om bij jullie te bestellen

Prima levering.

Prima levering.

Prima winkel

Prima winkel, erg klantvriendelijk!! Stuurt alles zeer snel op.

Toppie!

De site werkt heel gemakkelijk en de bestelling kwam super snel toe!

Coole Ladenkette, gute Waren, tolle Preise und Aktionen!

Die Bomont Ladenkette kann ich vorbehaltlos empfehlen. Top Marken und tolle Aktionen �ber das Jahr verteilt!

Snelle levering.

Snelle levering.

Er is maar 1 van 2 bestelde stuks �

Er is maar 1 van 2 bestelde stuks aangekomen.

Uitstekende webwinkel

Uitstekende webwinkel, bestelproces zonder problemen verlopen. Geslaagd voor een fijne winterjas voor een fijn prijsje.

Snelle service Leuk assortiment aan merken Zeker nog een keer bestellen Cado voor me moeder is zeker geslaagd

28.12 besteld 29.12 was er niemand �

28.12 besteld 29.12 was er niemand thuis op het bericht van DHL stond tussen 11.00 en 15.00 uur en op internet stond tussen 14.00 en 18.00 uur dus vroegtijdig aangeven dat ik het bij DHL perceel de Buren wil afhalen op 30.12 helaas geen af haal code gehad dus kon het pas 2.1 2018 ophalen. Heel jammer als je dochter 30 12 jarig is.

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Net zo vlot geleverd, als beloofd.

Goede communicatie en duidelijke �

Goede communicatie en duidelijke afspraken

Snelle levering van je bestelling...

Snelle levering van je bestelling...

Artikelen voldoen volledig aan de �

Artikelen voldoen volledig aan de verwachting. Snel geleverd ondanks de feestdagen.

Duidelijke website

Duidelijke website, snelle levering

Erg blij met de jas

Erg blij met de jas, snelle levering. Goede communicatie. Geen minpunten.

Vertrouwelijk snelle service

Vertrouwelijk snelle service

Snelle en correcte levering !!

Snelle en correcte levering !!

Prima service!

Prima service!

snelle en goede service

snelle verzending, vlotte terugstorting bij retour

Perfect in orde

Perfect in orde