Ik vind jullie webshop overzichtelijk �

Ik vind jullie webshop overzichtelijk hoewel ik toch merk dat de shop en voorraad in de winkel niet altijd overeenkomt met elkaar. Ook vind ik het jammer dat ik het niet vanuit de webshop naar de winkel kan laten komen. Verder zijn mijn kleding stukken netjes afgeleverd op 1 pakketje na die stak half uit de brievenbus, maar daar heb ik de postbode al op aangesproken.

Zeer tevreden!

Zeer tevreden!

Snelle levering .goede service

Snelle levering .goede service

Duidelijke website

Duidelijke website, snelle levering Wij zijn tevreden Tot de volgende keer!

Sehr gute Ware zum TOP Preis und ein �

Sehr gute Ware zum TOP Preis und ein sehr sehr schneller Versand.

vlotte afwikkeling

vlotte afwikkeling

Snel en goed

Alles was goed geregeld niks op aan te merken

Beste

Beste Ik heb nog niets ontvangen. Hoe komt dat ?????????

Goeie service

Goeie service. Aandacht voor de klant. Duidelijke communicatie. Wekt vertrouwen. Helemaal top. Ik zou iets terugbetaald krijgen, maar dat kon niet in de winkel omdat ik hetgeen ik wilde ruilen online besteld had. Zij daar direct een bon aangemaakt en dat het binnen een paar werkdagen geregeld was. En dat was het ook. Complimenten voor de goeie service!

Goede en snelle service

Goede en snelle service

Klantgericht

Duidelijke site, snelle levering en vlotte afwikkeling van retouren.

bestelling was precies goed

bestelling was precies goed , het deed aan mijn verwachting!

qualiteit!!

qualiteit!!

Merci voor ee super snelle levering

Merci voor de super snelle levering Ben 100% tevreden

Hele snelle levering zo vlak voor de �

Hele snelle levering zo vlak voor de Kerst. Niet verwacht, super!!

Prachtige webshop en winkels

Prachtige webshop en winkels! Ik shop hier graag zowel online als in de winkel.

Verzending blijft raadselachtig.

Hoera, er is iets moois onderweg naar jou! Deze mail kreeg ik een aantal dagen geleden. Nou weer ik dat het kerst is geweest maar wanneer ik nu ik de link klik in het mailtje dat doorgelinkt wordt naar de DHL site dan zie ik daar nog steeds staan: er is een fout opgetreden bij het traceren van uw zending. Dat vind ik onderhand wel vervelend worden, er is schijnbaar nog steeds niks verzonden. Ook apart dat ik al een mailtje heb ontvangen om de service van Bomont te beoordelen, heb immers nog niets ontvangen.

Zending snel geleverd

Zending snel geleverd. Na retour keurig een mail ontvangen van de retouronrvangst en een snelle terugbetaling. Prima afhandeling en service.

Netjes optijd geleverd met track en trace goed te volgen prima bedrijf zou zo weer bestellen

Nog steeds is mijn bestelling spoorloos

Nogsteeds is mijn bestelling spoorloos, contact tussen Bomont en DHL is ook ver te zoeken. Word beloofd dat er contact op genomen word met de chauffeur maar dit gebeurd ook niet. Voor de rest onderneemt niemand actie om mijn bestelde goederen daad werkelijk aan mij te leveren ze hadden deze ook een tweede keer kunnen opsturen of afgeven bij een Bomont winkel. Ik heb tenslotte al betaal!!!..

Kwaliteitsmerken zorgvuldig geleverd

Zelfs met de kerstdrukte alles keurig geleverd. Weliswaar in 3 etappes, maar de deelleveringen werden vooraf duidelijk gecommuniceerd via de E-mail.

Zelfs voor de kerstdagen nog op tijd �

Zelfs voor de kerstdagen nog op tijd besteld. Mbv de maattabel de juiste maa kunnen kiezen. Prima service en naar verwachting.

Prima gegaan

Prima gegaan