Retourneren zeer onduidelijk

Retourneren zeer onduidelijk! Daarnaast kost het ook nog veel geld. Ik koop hier nooit meer

Goede kwaliteit en snelle verzending

Goede kwaliteit en snelle verzending

Alles was naar wens ,prima????

Alles was naar wens ,prima????

Foutje, bedankt...

Voor de Kerst op tijd een 2pack superdry boxershorts besteld maat S. Bevestiging en leveringsbon vermelden ook maat S. De boxers blijken echter maat M te zijn. Dus mijn cadeautje voor mijn kleinzoon kan ik nu wel vergeten. Als coulance krijg ik 5 euro korting die je overig eens ook ontvangt als je op de website komt. Jammer, niet echt een oplossing naar mijn tevredenheid.

Kwaliteit is van goed materiaal stof �

Kwaliteit is van goed materiaal stof dank u voor de vlotte samenwerking

Snelle levering, makkelijk retouneren in de winkel!

Altijd snelle levering.Mooie �

Altijd snelle levering.Mooie kwaliteit.Goede afhandeling bij terugsturen ook. Zeer tevreden!

Prachtig vestje met rijtje knoopjes aan �

Prachtig vestje met rijtje knoopjes aan de mouwen. Maat M is precies pas voor iemand met lange armen!

Mooie kleding

Mooie kleding, snel en netjes geleverd.

prima service

prima service

Duidelijke site en snelle levering

Duidelijke site en snelle levering

Vlotte levering door Bomont

Vlotte levering door Bomont. Retour is gemakkelijk via DHL-shop. Aangekocht vest wijkt niet af van advertentie. Maatvoering correct.

Snelle en nette levering

Snelle en nette levering, duidelijke informatie.Blije dochter ;-)

Absoluut een fijne winkel om te �

Absoluut een fijne winkel om te bestellen!

PME en Vanguard

Goede prijs en goede afhandeling

Beide artikelen bleken te klein van �

Beide artikelen bleken te klein van maat. 1 omdat het hier om een slim fit versie ging, wat mijn inziens niet goed op de website stond weergegeven. 1 omdat de verkeerde maat, namelijk medium ipv large is opgestuurd.

Retour

Prima afhandeling van een retour.

mooie spullen

mooie spullen

duidelijke website en snelle bezorging

duidelijke website en snelle bezorging, top !!

Positieve ervaring

Makkelijk bestellen , snelle levering

goed, jammer enkel dat jezelf enkel binnen bijv een aantal uur de bestelling kan aanpassen of annuleren. grts ilse

snelle levering, met mooie korting op de ilse jakocbsen jas

Uitstekende service!

Uitstekende service!

snel en netjes geleverd!

snel en netjes geleverd!

bij retourneren veel verrichtingen doen �

bij retourneren veel verrichtingen doen alvorens het retour gezonden kan worden.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg