Uitstekende service!

Uitstekende service!

snel en netjes geleverd!

snel en netjes geleverd!

bij retourneren veel verrichtingen doen �

bij retourneren veel verrichtingen doen alvorens het retour gezonden kan worden.

Had een bestelling gedaan via de web �

Had een bestelling gedaan via de web shop. 1 artikel retour via de winkel. Uitstekende service.

Bestelling wordt apart geleverd

Bestelling wordt apart geleverd, als er dan later blijkt dat een artikel retour moet, dan werkt een kortingscode voor je verjaardag niet meer

Snelle en correcte levering

Snelle en correcte levering

Artikel de volgende dag geleverd

Artikel de volgende dag geleverd, perfect.

Duurde lang voordat ik de bestelling �

Duurde lang voordat ik de bestelling binnen kreeg (6dg), de vraag om de bestelling te beoordelen, kwam eerder. Bovendien kreeg ik het jasje met de mouwen opgerold, waarschijnlijk doordat het eerder gepast is. Het jasje van superdry vindt mijn dochter geweldig, maar graag meer aandacht voor de verzending, beetje slordig

Alles prima in orde

Alles prima in orde, alleen duurt het wat langer dan de gemiddelde online bestelling. Wij consumenten worden verwend door de multinationals..niets van aantrekken dus, want jullie doen het supergoed en hebben een mooi assortiment te bieden!

Snelle levering, en kunnen ruilen in filiaal in Etten - Leur! Goed geregeld

Ik ben zeer goed geholpen

Ik ben zeer goed geholpen, ik raadt iedereen dit bedrijf aan !!!!!

snelle levering, goede prijs.

Snelle levering!

Snelle levering!

Goede webshop

Goede webshop, hele snelle levering.

Betrouwbaar winkelbedrijf met prima internetsite en service!

Bomont heeft een prima en snelle service! In combinatie met mooie en betaalbare merkkleding kan ik dit bedrijf daarom ook sterk aanbevelen!

Alles dik voor mekaar.

Alles dik voor mekaar. Snel geleverd !

Fijn dat het product op voorraad was �

Fijn dat het product op voorraad was ,was snel in huis

Heel tevreden over de snelle en �

Heel tevreden over de snelle en correcte levering

uitstekende snelle levering

uitstekende snelle levering, netjes en een mooie jas zoals verwacht!

Fijne afhandeling

Fijne afhandeling, snelle levering.

je hebt voorraar, en als je hebt betaald 2 dagen later ineens niet meer!

ik vond het raar dat je voorraad hebt van iets, en als je het dan hebt besteld en betaald dan is het er ineens 2 dagen later niet meer. raar en slordig ook!

Ik was heel tevreden

Ik was heel tevreden. Ik hou van Bomont

Overzichtelijke website. Bestelling op tijd binnen.

Slecht ketting gekregen

Alles is goed gelopen. Ik heb 2 dingen besteld: een hemd en een ketting. Hemd is perfect maar de ketting is helemaal niet wat Ik besteld heb. Het lijkt op maar het is echt niet mijn ketting!

Een prima snelle levering

Een prima snelle levering! TOP!

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg