prima service

prima service

Zeer concurrerende prijs, snelle bezorging.

Zeer concurrerende prijs, vlotte bezorging. Enige minpuntje is de plastic verpakking, die je moet beschadigen om het te openen. Vervelend als je wilt retourneren.

Snelle nette service

Hele nette snelle service

Keurig en snel!

Keurig en snel!

Snel geleverd (zondag besteld en dinsdag geleverd) Schoenen goedkoper dan bij andere winkels. Verpakking was de schoenendoos in een plastic zak.

Immer wieder SEHR gerne

Immer wieder SEHR gerne! Toller Service!

snelle bezorging

snelle bezorging, heel goede kwaliteit!

Prima bedrijf

Snelle en accurate service! Compliment.

Ik ben heel blij met mijn bestelling �

Ik ben heel blij met mijn bestelling van mijn tas/ clutch van legend , ik heb hem mede ook gekozen omdat hij als portomonee clutch en schouder tas te gebruiken is , alleen is de schouderband niet verstelbaar , en veel te lang voor mij , dat vindt ik heel jammer , ik ben nu dus ook op zoek naar een losse schouderband die ik erbij kan dragen , ( heb de groene kleur genomen , dus dat is best moeilijk )

De Barts handschoenen zijn leuk

De Barts handschoenen zijn leuk! Aanvankelijk schrok ik toen ik de maat op het label zag: ik had maat 128 besteld maar op het label stond "maat 4, 6-8 jaar". Gelukkig klopt de maataanduiding van Bomont en past mijn bijna 8-jarige de handschoenen nog prima. Wat betreft de Texwash van Gaastra: ik ben al enige tijd op zoek naar een middel om kleding waterdicht te maken. Alles wat ik tegenkwam was voor 100% synthetische kleding en dit middel zou geschikt moeten zijn voor ademende (en dus niet 100% synthetische?) kleding. Ik heb het nog niet uitgeprobeerd en hoop dus dat het goed werkt en geschikt is.

Onwijs mooie kleding

Onwijs mooie kleding, goede kwaliteit, leuke sale, en op tijd geleverd... Kortom top....

De beste shop ervaring ever

De beste shop ervaring ever! Binnen 3 uur persoonlijk bezorgd. Beter is er niet. Een absolute aanrader!

Dit is er over,

Dit is er over, Beste heer/mevrouw, Hartelijk dank voor uw bericht. Wat vervelend dat dit is gebeurd. Ik heb contact opgenomen met DHL en zij zien ook geen verdere informatie staan vanuit het verzendpunt. Wij zijn dan als bedrijf genoodzaakt om een onderzoek te laten opstarten bij DHL om na te gaan waar het pakket op dit moment is. Dit onderzoek mag maximaal 5 werkdagen duren. Wij hopen u binnen deze dagen, met de vijfde dag als maximum, meer informatie te kunnen geven over de levering. Mocht het onderzoek niks opleveren dan kijken we uiteraard samen verder voor een passende oplossing. Onze excuses voor het ongemak. Ik hoop u hier mee voldoende te hebben ge�nformeerd. Indien u nog vragen heeft kunt u contact met mij opnemen. Met vriendelijke groet Jas van � 222.97 ??????????

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit

Prima service en snel bezorgd.

Prima service en snel bezorgd.

Snelle levering, top!

Het pakje wordt niet binnen de �

Het pakje wordt niet binnen de voorziene tijd bezorgt

Mooie poncho waar ik veel plezier van �

Mooie poncho waar ik veel plezier van zal hebben.

leuke winkel waar je goed kan slagen �

leuke winkel waar je goed kan slagen ,jammer genoeg alleen in Zeeland dus blij met de webshop.

Mijn dochter is heel blij...

Mijn dochter is heel blij...

Interessante webwinkel met mooie producten

Goede en duidelijke site met interessante prijzen. Interessante en goede kledingkeuze.

Truitje dames

Trui dames zag er prima uit

gewoon goed, als altijd!

prima service, snelle levering

Ik ben zeer tevreden, snelle levering

Goeie snelle service

Goeie snelle service. Fijne website en leuke winkels met mooie producten

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg