Levering en contact prima

Levering en contact prima. Retourverwerking kan sneller.

Uitstekende service

Uitstekende service, snelle levering.

Prima service.

Ik had 2 sfeerlichtjes besteld en het kwam in een hele grote doos met 2 kleine doosjes en heel veel plastic. Had voor mij niet gehoeven. Zonde voor het milieu. Voor de rest super service.

Bestelling snel in huis

Bestelling snel in huis. Netjes verpakt.

Hele goede en snelle service

Hele goede en snelle service Top bedrijf

Zeer fijne winkel met alle merken onder een dak

Zeer fijne winkel met alle merken onder een dak

Snelle levering,bij retourzending dien �

Snelle levering,bij retourzending dien je wel een printer nodig te hebben wil je niet te veel te hoeven betalen

Prima op tijd geleverd en snel antwoord �

Prima op tijd geleverd en snel antwoord bij vraag via klantenservice!

Bomont verkoopt kwaliteit !!!

Bestelling snel bezorgd en De Parka jas was van goede kwaliteit. Ik ben zeer tevreden over Bomont.

Uitstekend - geen tegenvallers, ik zou dit bedrijf aanbevelen aan iedereen

Super snelle levering van top product

Super snelle levering van Qualitatief mooi dik vest voor mooie prijs.

5 sterren goede service en snelle �

5 sterren goede service en snelle levering

The place to be! topzaak??

The place to be! gezellige sfeervolle winkel met mooie kledingmerken! Behulpzaam personeel en betrouwbare webshop! ?? Kan er makkelijk. een paar uur snuffelen! Heerlijke middag vertoeven als je in Renesse bent!

Goed product

Goed product. Redelijk snelle levering. Tevreden.

Goede service, leuke website!

Super winkel!!!Super online �

Super winkel!!!Super online winkel!!!Super service!!! Altijd goed geholpen. Wij zijn super tevreden. Gr. Familie van Breukelen.

Helaas verkeerde product geleverd

Bestelling via de site ging prima. Helaas is de verkeerde kleur van het artikel geleverd en kon ik alsnog naar de winkel (online was het product uitverkocht) om het om te ruilen. Jammer van de verzendkosten die ik heb betaald.

Netjes gehandeld

Netjes gehandeld

Prima kwaliteit

Prima kwaliteit. Mooie prijs

einfacher Ablauf

einfacher Ablauf, schneller Versand, einfache Retourem�glichkeit in den Gesch�ften in Holland ( wenn man vor Ort ist ), �rgerlich ist nur wenn Du Deinen bestellten Artikel mit h�heren Rabatt ein paar Tage sp�ter wieder dort siehst, so ist aber SALE

Super snelle levering!

Super snelle levering!

Bestelling nooit ontvangen

Bestelling geplaatst op 04-12-2017. Tot op heden bestelling niet ontvangen. Track and trace van DHL geeft aan afgeleverd op 09-12-2017 om 05.50 uur. Terwijl ze nooit iets hebben bezorgd. Ook mijn geld (nog) niet terug gekregen. Waardeloos dit!!!

Dik tevreden over de service.

Dik tevreden over de service.

Snelle levering, degelijke en geen overbodige verpakking. Super!

Superblij met de snelle levering

Superblij met de snelle levering. En met mijn mooie nieuwe Gaastra jas.

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg