Goede service. Jammer dat de kortingscode online niet werkte. Maar dat is nadien netjes opgelost.

Ik heb 1 december een bestelling gedaan �

Ik heb 1 december een bestelling gedaan maar heb tot op heden nov niks ontvangen. Heb al 2 x gebeld en jullie hebben belooft sar get pakketje voor dit weekend geleverd zou worden . Maar je begrijpt het al weer niks ontvangen en gehoord . Ik ga straks nog 1x bellen komt het vandaag niet san hoef ik het niet meer. Er zaren sinterklaas cadeaus bij het is nu bijna kerst. Heel jammer hoor.

Tevreden over bestelde cap

Tevreden over bestelde cap

Snel en correct afgehandeld????

Snel en correct afgehandeld????

Veel keuze en goede service

Veel keuze en goede service. Alleen de retourservice via DHL werkt zeer slecht. Verzending is gemiddeld 1 week onderweg en dan moet het geld nog terug gestort worden.

Prima online winkelen!!

Door de sinterklaas drukte levering iets later ontvangen, maar mijn mail netjes en snel beantwoord. Helaas is het artikel te klein, dus hoop dat de retourzending ook zonder problemen zal gaan!

Prima bedrijf!!!

Prima bedrijf!!!

Super snelle bezorging

Super snelle bezorging

Heb er niets aan toe te voegen

Heb er niets aan toe te voegen, prettige winkel, fijne online site

Zeer fijne winkel

Prima site, goede service, nette winkel, uitgebreid assortiment.

Goed tevreden over de bestelling

Goed tevreden over de bestelling, en het product!

Super snel geleverd en wat een leuk �

Super snel geleverd en wat een leuk merk is Frankie&Liberty toch voor de meiden.

het is altijd top in orde

het is altijd top in orde

Goed & Correct

Goed verzorgd en correcte afhandeling

Fijne winkel

Fijne winkel. super groot assortiment en snelle levering. Ook retour sturen was makkelijk. Het geld wordt ook snel teruggestort. Kortom daar ga ik vaker bestellen.

Fijne service

Fijne service, snel en altijd snelle reactie van de klantenservice. Ruilen in de winkel kan ook!

Redelijk snelle levering

Redelijk snelle levering, helaas mijn laatste jurk had het label los en lintje dat over de schouders loopt maar dat knip ik er toch meestal uit. Vorige leveringen waren allemaal tiptop.

Lange levertijd

Erg lang op mn bestelling moeten wachten. 7 dagen om precies te zijn.

Altijd snelle service en goed ingepakt

Altijd snelle service en goed ingepakt. Bestelling is precies wat je hebt besteld.

Producten zijn top.

Producten zijn top.. website irritant met de banner continue boven in beeld waardoor er minder producten zichtbaar zijn. Levering duurt lang! Bijna altijd 5 dagen!

Super Service!

Super Service!

zeer tevreden en snel in huis.

zeer tevreden en snel in huis.

Sweater met apart kleurtje

Bestelling van 3 items kwam in 2 zendingen, waarvan ik keurig op de hoogte ben gebracht. Een sweater stond in de webshop omschreven als 'navy donkerblauw' maar bleek bij aankomst toch echt zwart te zijn. Jammer, want past nu niet bij de broek die ik zelf al had. Maar sweater zit zo lekker, dat ik ondanks deze tegenvaller heb besloten de trui te houden.

Snel geleverd, goed verpakt, juiste artikel

Goede aanbieding

Goede aanbieding, snel geleverd :)

Anodeweg 62

4338 RA Middelburg